Disponible el nou número del butlletí municipal Comunica

Disponible el nou número del butlletí municipal Comunica

Ja està disponible el Comunica del tercer trimestre de l’any, el butlletí d’informació municipal que dóna a conèixer les polítiques i accions desenvolupades pel consistori.

Amb l’objectiu de garantir el dret a la informació, aquesta publicació arribarà a les llars del municipi i també estarà disponible als equipaments de l’Ajuntament i principals establiments.

El Comunica també s’edita en castellà. Els ciutadans que desitgin llegir-lo en aquest idioma el poden trobar a les seus municipals, a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà (OMAC), a les oficines Nostraigua, al CAP Miami Platja, als establiments de l’Avinguda Barcelona i a les farmàcies del municipi. També està disponible en format digital al web de l’Ajuntament.

Aquesta és una publicació trimestral i gratuïta que edita l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. Si algun veí o veïna no l’ha rebuda a casa seva, pot dirigir-se a les OMAC, facilitar les dades de contacte i sol·licitar-ne un exemplar. També es pot posar en contacte amb comunicacio@mont-roig.cat.

Comunica setembre 2017

Accedeix i llegeix les diferents publicacions del Comunica.

Comparteix aquest article