El municipi es torna a sumar a les Jornades Europees del Patrimoni

El municipi es torna a sumar a les Jornades Europees del Patrimoni

  • El Departament de Cultura de l’Ajuntament i el Centre d’Estudis Mont-rogencs han preparat activitats per difondre i donar a conèixer el nostre patrimoni cultural

Xerrada sobre el patrimoni celebrada a la biblioteca de Miami Platja

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a participar a les Jornades Europees del Patrimoni amb l’organització de diverses activitats. La primera ha tingut lloc aquest dimecres a la Biblioteca de Miami Platja amb una xerrada sobre el patrimoni històric.

Diumenge, es realitzarà una passejada per la història i el patrimoni costaner del municipi. L’activitat anirà a càrrec d’Alfons Tejero i Jordi Solé. El punt de trobada és al Torreó de Miami Platja a les 10 del matí.

Activitats organitzades pel Centre d’Estudis Mont-rogencs

D’altra banda, el Centre d’Estudis Mont-rogencs també s’adhereix a les jornades i organitza aquest divendres i dissabte, una passejada nocturna per Mont-roig on Joan Reverté, Judit Robert, Montse Salsench i Assumpció Pellicer explicaran diverses llegendes. La sortida es realitzarà, els dos dies, des de la plaça Joan Miró, a les 10 del vespre.

Les Jornades Europees del Patrimoni dedicades a difondre i donar a conèixer el ric patrimoni cultural dels pobles i ciutats i s’emmarquen dins de les Jornades Europees del Patrimoni (European Heritage Days) en les que des de l’any 1984 hi participen més de 50 estats europeus signants de la Convenció Cultural Europea.

 

Comparteix aquest article