Biblioteca

Les  Biblioteques Municipals de Mont-roig i Miami Platja, com a biblioteques públiques, som un punt d’accés lliure a la cultura i al coneixement. Oferim els instruments que ajuden a satisfer les necessitats d’informació, educació i integració de la comunitat, tant de manera individual com col·lectiva. Som un canal d’accés a les noves tecnologies i ens constituïm com a punt de trobada i espai d’integració social.

Durant l’any fem tot un seguit d’activitats: presentacions de llibres, xerrades, conta contes, tallers, exposicions, visites guiades. També tenim dos clubs de lectura molt actius, un a Mont-roig i l’altre a Miami.

Oferim, entre d’altres serveis, el de préstec de documents: llibres, revistes, Dvd’s, Cd’s, Dvd’s i el préstec interbibliotecari. També disposem d’Internet i espai Wi-fi. Guies periòdiques de novetats i premsa diària.

On ens trobaràs?

Biblioteca Joan Miró Miami Platja 
C/Sòria, 18
Centre Polivalent
43892 Miami Platja
Tel. 977-172562
biblioteca.miami@mont-roig.cat
Biblioteca Joan Miró Miami

Biblioteca Joan Miró Miami

Biblioteca Joan Miró Mont-roig
C/ Mare de Déu de la Roca, 5
43300 Mont-roig del Camp
Tel. i Fax: 977-837512
biblioteca@mont-roig.cat
Biblioteca Joan Miró Mont-roig Biblioteca Joan Miró Mont-roig

 

Podeu trobar tota aquesta informació ampliada consultant el nostre blog i el Facebook!

Blog Biblioteca Joan MiróFacebook Biblioteca Joan Miró

Properes activitats organitzades per la Biblioteca

pict0013.jpg20140529_110201.jpg20140605_121856.jpgclub_lectura_mont-roig.jpgclub_lectura_miami_amb_lescriptora_silvia_soler.jpgactivitats.jpgcontes_dadvent_013.jpg

decoracio_biblio.jpg

Propers actes

Propers actes