Esports per a infants i joves

L’Àrea d’Esports també ofereix activitats per a nens i nenes de diverses edats. Documentació inscripcions

BARRUFETS

Activitat adreçada a nens/es de P3, P4, P5 i 1er.

Mitjançant els jocs, la bicicleta o els patins es treballa la psicomotricitat, les habilitats bàsiques motrius i l’equilibri. Per tal de desenvolupar de manera eficient la lateralitat, coordinació dinàmica general o la percepció espai-temps, es duen a terme exercicis com el golpeig amb els peus y mans, els llançaments, la recepció, els desplaçaments, els salts. Tot plegat ajuda als nens i nenes a adquirir la capacitat i el desenvolupament idoni per poder, en un futur, fer front a qualsevol esport.

NATACIÓ

Activitat adreçada a nens/es de 3 a 12 anys. L’objectiu bàsic, per als més petits, és la familiarització amb el medi aquàtic i l’inici a la flotació.

Classes de bàsquet

Per als nens/es, que ja tenen assolida la flotació, l’objectiu és la millora d’aquesta habilitat i l’inici a la propulsió, mitjançant  els diferents estils de natació. L’objectiu final es el perfeccionament de la natació.

Amb aquest esport es treballa la coordinació motora, el sistema circulatori i respiratori, l’equilibri i coneixement de l’espai. A més, es contribueix al desenvolupament de la condició cardiovascular i de l’auto-confiança del nen o nena.

BÀSQUET

Activitat adreçada a nens/es de 9 a 14 anys. És una proposta totalment lúdica i sense caire competitiu. El més important és la pràctica esportiva i divertir-se.

Classe de tennis

L’objectiu és millorar, mitjançant el bàsquet, la resistència cardiovascular, la força muscular (per tal de prevenir lesions), augmentar la flexibilitat i que el nen o nena sigui més àgil i ràpid.

TENNIS

Activitat d’iniciació al golpeig, per tal d’assolir la tècnica d’aquest esport individual, fomentar el respecte amb els companys i desenvolupar habilitats motrius i coordinatives.

L’objectiu és que el nen es familiaritzi amb l’esport, gaudeixi amb els entrenaments i partits amb altres companys i que comenci a entendre què és un joc individual.