Sant Jaume

El dia 25 de juliol, amb motiu de la festivitat de Sant Jaume es celebra la Festa Major d’estiu de Miami Platja. Es duen a terme diferents activitats de caire cultural i festiu en què no hi falten els balls, les vaquetes, els concerts i les activitats infantils.


Cartell Festa Major Sant Jaume 2016Aquest 2016, les festes tindran com a escenari principal la N340 al seu pas per Miami Platja amb la recuperació de la coneguda com a “Festa de la Nacional”. Recordem que aquesta festa es va celebrar per primera vegada el 2009 dins el programa de Sant Jaume coincidint amb l’obertura del tram A7 entre Mont-roig i l’Hospitalet de l’Infant. Aquell fet es va celebrar de manera especial amb aquesta festa emotiva que va permetre als veïns i visitants poder gaudir d’un espai ocupat durant dècades per vehicles.

Consulteu programa d’actes de la Festa Major de Sant Jaume 2016.

Coincidint amb les festes s’ha organitzat un concurs d’Instagram i Facebook. Les dues millors fotografies de les Festes de Sant Jaume i/o de la Festa de la Nacional 340 s’enduran cadascuna un lot de productes per realitzar un bon sopar d’estiu. Participeu-hi amb les etiquetes #StJaumeMiami i #FestaN340.

A més, el Departament de Joventut ha organitzat un concurs de Dj’s. Els 4 finalistes actuaran en el transcurs de la Festa de la Nacional 340.

També les penyes tenen la oportunitat de participar a un concurs mitjançant la participació a l’activitat d'”Humor Amarillo” que es realitzarà al Tram O de la Festa de la Nacional 340.

ITorneig vòlei platja Festa Major Sant Jaume el dilluns 25 de juliol… torneig de vòlei platja! Inscripcions al poliesportiu de Miami Platja.