Fira de Mont-roig del Camp

segell fira_okLa Fira de Mont-roig del Camp ha anat evolucionant en el temps, des dels seus inicis com a fira tradicionalment agrícola, per posteriorment, convertir-se en les últimes dècades, en una fira multisectorial centrada en diversos sectors comercials i econòmics. Aquest 2016, coincidint amb el seu 135 aniversari fa un pas més.

Conscients que el model de fira multisectorial del recinte firal, tal i com el coneixíem fins al moment, havia quedat obsolet, s’ha volgut donar un gir de 360 graus i replantejar-la amb una nova temàtica específica i distintiva que faci el recinte firal més atractiu per als visitants.

Cullerada 2016

Per tant, us presentem la nova fira CULLERADA. La temàtica de la nova fira estarà centrada en el món de la gastronomia i pretén ser una fira de referent dins el sector gastronòmic, on els productes alimentaris de qualitat i els productes de proximitat i de la nostra terra seran els protagonistes absoluts. S’exposaran i es podran degustar productes, aliments i begudes diferenciadors, que tinguin trets distintius, singulars i de gran qualitat.

Cartell Fira Cullerada 2016Una altra de les novetats importants és el canvi d’ubicació del recinte firal que es situarà al carrer Aureli Maria Esquerré, just davant del Poliesportiu. Al recinte firal, a més de concentrar-hi els expositors participants, on es podran comprar i degustar productes gastronòmics i la Tapa de la Fira.


La Fira Cullerada 2016 es celebrarà del 5 al 7 d’agost. A través d’aquest enllaç podeu consultar el programa d’activitats:

Participeu al concurs de Facebook i Instagram amb l’etiqueta #Cullerada2016.  Les 4 millors fotografies s’emportaran un dinar/sopar per a 2 persones en un bar/restaurant del municipi.


La primera fira es va celebrar l’any 1881, i en els seus orígens tenia un caràcter agrícola i ramader, que al llarg dels anys ha anat adaptant-se fins a l’actual nova fira. Cartells edicions anteriors.

134ena Fira de Mont-roig del CampCartell Fira Mont-roig del Camp 2014Cartell Fira Mont-roig del Camp 2013Cartell Fira Mont-roig del Camp 2012Cartell Fira Mont-roig del Camp 2011