L’Entitat Pública Empresarial per la Gestió del Cicle Complet de l’Aigua (NOSTRAIGUA), és un entitat 100% municipal que inicia la seva activitat l’any 2011. D’es d’aquest moment es genera un període transitori en el qual les tasques que corresponen a la gestió del cicle integral de l’aigua es van transferint de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp a l’Entitat.

Gestió del cicle integral de l'aigua

El dia 1 d’abril de 2014 finalitza el període transitori de la gestió del servei. Els usuaris ho perceben perquè les factures ja es confeccionen a nom de NOSTRAIGUA, que passa a ser l’Entitat Subministradora.

A les factura hi consten totes les dades del subministrament, així com les dates en les quals s’han realitzat les lectures dels comptadors. També s’hi detalla de forma exhaustiva quins són els imports que es facturen per la prestació del servei i quins corresponen a impostos autonòmics o estatals. La recaptació dels imports resultants de les factures se segueix realitzant des de l’organisme de recaptació BASE.

NOSTRAIGUA gestiona directament el servei d’aigua potable i de clavegueram de 12.500 abonats, amb un total de 14.500 habitatges subminsitrats i el sanejament en alta i depuració d’aigües residuals del municipi.

Des de NOSTRAIGUA ens posem a la seva disposició per a qualsevol dubte o consulta del servei que els hi pugui sorgir en els telèfons habituals o bé a les nostres oficines.

DADES DE CONTACTE

Oficina Mont-roig 
C. Riudoms 21 Telèfon: 977837686
Oficina Miami Platja
C de Sòria, 14. Telèfon: 977810386
Correu electrònic: info@nostraigua.cat

HORARIS D’ATENCIÓ AL PÚBLIC

De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00

Per més informació sobre el cànon de l’aigua i altres tributs podeu visitar: Agència Catalana de l'Aigua

[/vc_column][/vc_row]