CFGS Animació turística

Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació sociocultural i turística adreçat als càmpings

Institut Antoni Ballester
Càmping Playa Mont-roig
Càmping La Torre del Sol
Càmping Playa y Fiesta
Càmping Els Prats Village Càmping Miramar

La voluntat de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, de les empreses del sector dels càmpings i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha fet possible que per al curs 2015-2016 s’implanti a l’Institut Antoni Ballester un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació sociocultural i turística en règim d’alternança dual.

Amb l’objectiu que els ensenyaments de formació professionals s’adeqüin a les necessitats del mercat laboral s’impulsa l’organització d’aquest Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació sociocultural i turística al nostre municipi. L’Institut Antoni Ballester i les empreses del sector dels càmpings compartiran les responsabilitats formatives.

Aquest model de formació professional en règim d’alternança dual permet que els alumnes combinin la formació entre el centre educatiu i una empresa del sector dels càmpings en condició de treballador assalariat o becari.

El Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació sociocultural i turística capacita per programar, organitzar, implementar i avaluar intervencions d’animació sociocultural i turística als càmpings, promovent la participació activa de les persones i grups destinataris i coordinant les actuacions dels professionals i voluntaris a càrrec.

La durada és de 2.000 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Les persones que superin el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació sociocultural i turística obtindran el títol de tècnic/a superior, que els permetrà accedir directament al món laboral o a qualsevol estudi universitari. En el cas d’accedir a estudis universitaris, i sempre i quan els estudis estiguin relacionats amb el cicle formatiu cursat, es podran  convalidar alguns crèdits.

REQUISITS
  • Tenir el títol de batxillerat o equivalent.
  • Haver superat la prova d’accés al grau superior de formació professional.
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

Institut Antoni Ballester  

C. de l’1 d’octubre, 5
43300 Mont-roig del Camp
Tel. 977 838 609
e3008638@xtec.cat

COL·LABOREN:

Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament Camping La Torre del Sol Càmping Els Prats Village
Càmping Miramar Càmping Playa Montroig camping prades logo