Oberta la inscripció per la cursa atlètica solidària Crema Torrons de Miami Platja

Oberta la inscripció per la cursa atlètica solidària Crema Torrons de Miami Platja

  • La cursa se celebrarà el proper 15 de gener i es recolliran diners a favor de la donació de medul·la òssia que es lliuraran a la Fundació Josep Carreras. Hi haurà una cursa de 5 quilòmetres i una de 10 quilòmetres i també dues d’infantils.  

 

Aquest dilluns 12 de desembre s’obre el període d’inscripcions per participar en la segona edició de la cursa popular Crema Torrons de Miami Platja, que enguany agafa un caràcter solidari. La proba atlètica, que posarà punt final a les festes del Nadal, se celebrarà a favor de la donació de medul·la òssia el diumenge 15 de gener de 2017 a la Pèrgola de la Platja Cristall. Una part dels diners recollit de la inscripció anirà destinada a la Fundació Josep Carreras.

Seguint aquesta línia, la proposta impulsada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp presenta diverses novetats, entre les quals hi ha una modificació de la distància amb dues opcions, la cursa 5K de 5.000 m i la de 10K, de 10.000 m. 3 euros de la inscripció en aquestes curses aniran destinats a la causa solidària. Els menors a partir de 12 anys podran participar en la cursa de 5K i els que tinguin 14 anys o més ho podran fer en la de 10K.

L’esdeveniment també acollirà una festa solidària on s’oferiran activitats per col·laborar amb la causa benèfica. En aquesta edició hi podran participar els més petits amb l’Infant Solidari, que compta amb una cursa de 500 m i una altra de 1.000 m. En aquest cas, les curses no són competitives. Pel que fa a la del recorregut de 500 m, la sortida es farà a les 12.30 hores. En aquesta cursa hi podran participar els infants fins als 8 anys. En el recorregut de 1.000 m hi podran córrer els nens i nenes de 9 a 13 anys i la sortida serà a les 12.40 hores. Les inscripcions per aquestes curses infantils també es podran formalitzar el mateix dia 15 de gener a les 12 hores a la Pèrgola de la Platja Cristall. En el cas de les curses Infant Solidari es farà una donació directa de la inscripció a la causa solidària.

Els participants de la Crema Torrons podran recollir els seus dorsals a partir de les 9 hores. A les 10 hores hi haurà animació amb zumba i escalfament i, posteriorment, a les 10.30 hores i 10.35 hores es realitzaran les corresponents sortides de la Cursa 10K i 5K.

Les inscripcions a la Crema Torrons es poden realitzar on-line i efectuar el pagament amb targeta a partir d’aquest dilluns 12 de desembre fins al dissabte 14 de gener. També hi ha l’opció de formalitzar-les presencialment i fer el pagament en metàl·lic, a partir d’aquest dimecres 14 de desembre fins al divendres 13 de gener, al poliesportiu de Miami Platja o bé a la botiga Evasion Running de l’Av. Marià Fortuny de Reus. Per a més informació es pot consultar la pàgina web de l’empresa Naturetime Events

 

 

Compartir este artículo