Ajuts i Subvencions

Mont-roig del Camp és un municipi compromès amb el seu teixit empresarial, el desenvolupament de les seves indústries i la creació d’ocupació. Des de l’Ajuntament es dona suport als projectes de creixement i nova implantació amb l’aprovació de subvencions i bonificacions fiscals.

SUBVENCIONS IMPULS ECONÒMIC – CONVOCATÒRIA 2024

En aquesta convocatòria la Regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament ofereix un programa per a la concessió de subvencions a empreses, autònoms i persones emprenedores que hagin creat una nova empresa i/o nous projectes d’una empresa ja existent durant l’any 2023 i que compleixin els requisits exigits.

Subvencions per impulsar l’emprenedoria al municipi de Mont-roig del Camp

Els autònoms o empreses interessades heu de presentar la corresponent sol·licitud, juntament amb tota la documentació requerida a les bases i a la convocatòria de la subvenció, a través del Registre General de l’Ajuntament o bé a través de la seu electrònica https://mont-roig.eadministracio.cat/dossier.1

Us recomanem que abans de presentar la documentació us poseu en contacte amb la Regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació per tal de verificar que tota la documentació és correcta, així com per consultar-nos qualsevol dubte que pugueu tenir al respecte.

Podeu contactar amb la regidoria a través del correu electrònic promocio@mont-roig.com, o presencialment a l’oficina de L’ESPAI, a l’avinguda Màlaga, 32 de Miami Platja.