Tràmits i instàncies

Tramitació del DNI-e

Els veïns i veïnes de Mont-roig i Miami Platja poden tramitar el seu Document Nacional d’Identitat (DNI) al mateix municipi, sense necessitat de desplaçar-se a altres ciutats. Des del gener de 2008, fruït d’un conveni entre la Policia Nacional i l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, la unitat mòbil del cos policial es desplaça periòdicament al municipi per tal de facilitar-ne la gestió.

El servei contempla qualsevol tràmit del DNI, tant si es tracta de fer-se’l per primera vegada com si s’ha de renovar, ja sigui per pèrdua o extraviament, per sostracció o per canvi de dades o domicili.

Per beneficiar-se d’aquest servei, s’ha de demanar prèviament hora mitjançant el següent formulari:

*No hi ha dates disponibles.

  Demanar cita

  Podeu demanar cita omplint aquest formulari.
  captcha  * Un cop feta la sol·licitud, l’Oficina Municipal d’Atenció a la Ciutadania us proposarà una data per correu electrònic. Quan la confirmeu, tindreu dia i hora per tramitar el DNI-e.

  L’OMAC també us informarà de la documentació que cal portar, el dia i hora assignats. Quan es tanca una llista, l’Ajuntament sol·licita una nova data a la Policia Nacional i és aquesta qui, segons disponibilitat, ofereix el servei de desplaçament. En aquest sentit, l’Ajuntament informa a través del web municipal i les xarxes socials quan la Policia Nacional ofereix el servei al municipi per tal que la ciutadania interessada s’hi pugui apuntar.

  També podeu posar-vos en contacte amb l’OMAC per demanar cita

  (Horari d’atenció al públic: de 9 a 14 hores)

  OMAC Mont-roig: crta. Colldejou, s/n
  OMAC Miami Platja: carrer Sòria, 14-16

  Telèfon: 977 83 70 05

  Per a més informació sobre el DNI-e podeu accedir a la pàgina web www.dnielectronico.es o al telèfon gratuït 900 364 463.