Fira de Mont-roig del Camp

La Fira de Mont-roig del Camp arrelada dins el calendari de la comarca i del Camp de Tarragona, presumeix d’una llarga trajectòria (la primera edició data de l’any 1881) a través de la qual s’ha anat transformant des de la inicial mostra agrícola i ramadera pròpia del segle XIX a l’aparador multisectorial de les darreres dècades. Els últims anys ha anat evolucionant amb un recinte firal que compta també amb un espai gastronòmic i música en directe, entre d’altres.

A més, la Fira de Mont-roig del Camp ofereix un complet programa d’actes i activitats, pensats per a tots els públics i edats. Hi podem trobar activitats esportives per a joves, actuacions musicals, teatre, ball, trobada de gegants, curses d’obstacles o espectacles infantils.

Consulteu el programa d’actes:

Per sisè any consecutiu s’organitza un concurs de cuina tradicional, que tindrà lloc el diumenge 6 d’agost a les 19 hores al recinte firal.
Podeu apuntar‐vos fins al dia 01/08/2023 omplint la butlleta d’inscripció.

A més, també podeu publicar fotografies a les xarxes socials (Facebook i Instagram) amb l’etiqueta #FiraMontroig23 i entrar al sorteig d’àpats per a dues persones a:

– Restaurant Sol Lounge Beach Maykao
– Restaurant Can Ramon
– Bar La Plaça
– Restaurant Cal Xato
– Nou Bar Martí
– Bar Mont-Gust