Fira de Mont-roig del Camp

La Fira de Mont-roig arrelada dins el calendari de la comarca i del Camp de Tarragona, presumeix d’una llarga trajectòria (la primera edició data de l’any 1881) a través de la qual s’ha anat transformant des de la inicial mostra agrícola i ramadera pròpia del segle XIX a l’aparador multisectorial dels últims anys. L’any 2016, coincidint amb el seu 135è aniversari es va fer un pas més i es va especialitzar en el món de la gastronomia. En aquesta edició, el recinte firal comptarà amb l’espai de gatronòmic de La Cullerada, amb aliments i begudes singulars, a més d’un espai multisectorial.

A més, la Fira de Mont-roig del Camp ofereix un complet programa d’actes i activitats, pensats per a tots els públics i edats. Hi podem trobar activitats esportives per a joves, actuacions musicals, teatre, ball, trobada de gegants, curses d’obstacles, espectacles infantils o castell de focs, entre d’altres.

Consulteu el programa d’actes:

Aquest 2019, una de les novetats és la posada en marxa de la ruta La TapaFira, amb la participació de diversos establiments del nucli de Mont-roig.

Consulteu els establiments participants i les seves propostes.

Per segon any consecutiu s’organitza un concurs de cuina tradicional, que tindrà lloc el diumenge 4 d’agost a les 19 hores al recinte firal.
Podeu apuntar‐vos fins al dia 31/07/2019 omplint aquesta butlletí d’inscripció. Premi: Una estada per a dues persones a l’’Hotel The Westin Bonmont Golf Resort & Spa.

A més, també podeu participar al Concurs de fotografies de les Xarxes Socials (Facebook i Instagram) amb l’etiqueta #FiraMontroig19.

Premis:

• 1 sopar per a dues persones al Xiringuito Cueto
• 2 pizzes i una ampolla de Lambrusco per emportar de la Pizzeria Gaietà
• 1 lot de productes de Flors Ester
• 1 esmorzar per dues persones al Bike & Coffee Megabici
• 1 pack de dues entrades per l’Aquatònic de Montbrió