Policia local

Policia Local de Mont-roig del Camp
La Policia Local de Mont-roig del Camp, creada per acord plenari, va començar a funcionar de forma oficial l’agost del 2001. Són gairebé 15 anys d’història, una història vinculada al servei del ciutadà. La protecció de les persones, garantir els seus drets i llibertats i protegir els seus béns, són les principals prioritats del cos policial. Els homes i dones que formen part de la nostra policia local, s’esforcen dia rere dia per vetllar per la seguretat pública, amb una gran amplitud visual vers la diversitat del servei donat.

Una policia local que treballa amb mires de creixement en tots els seus sentits, per donar cobertura a les necessitats que la nostra ciutadania reclama, de forma mes específica i especialitzada, per donar un servei més proper i de més qualitat. Un cos policial amb sensibilitat per les situacions personals i personalitzades de la nostra societat, una societat multicultural, dinàmica i actual, adaptant la realització de la feina a les situacions reals i utilitzant la màxima empatia en fer-ho.

CONTACTE

Les dependències policials ofereixen servei les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Oficina d'Atenció al Ciutadà de la Policia Local

Oficina d’Atenció al Ciutadà de la Policia Local 
Avinguda Barcelona, 11
43892 Miami Platja
Tel. 977 83 88 73 / Fax. 977 83 74 05

112 emergències

Davant d’una situació de perill immediat truca al 112. Aquest telèfon centralitza les trucades d’urgència i posa en marxa un dispositiu en el que hi intervenen de forma coordinada mossos d’esquadra, policies locals, bombers, protecció civil, sanitaris i agents rurals. El 112 dóna resposta les 24 hores del dia.