Reconeixements

Aquest espai està dedicat a donar a conèixer les bones pràctiques municipals que han obtingut reconeixement per part d’organitzacions externes, que posen en valor la tasca dels treballadors/es municipals i que poden suposar un intercanvi d’experiències en polítiques públiques locals.

Reconeixement Administració Oberta 2019

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha situat al Top 10 dels ajuntaments de 5.001 a 20.000 habitants de Catalunya capdavanters en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. El guardó l’atorga el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya amb l’objectiu de valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital que es tradueix en un millor servei cap a la ciutadania. Més info.

Segell Infoparticipa 2018

A la qualitat i transparència de la comunicació local, que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i que avalua la qualitat de la informació que es publica des del web municipal i el portal de transparència. Més info. 

Premi al millor projecte consolidat de transformació digital (2018)

En el marc del congrés Local Tic de Cunit i que reconeix la tasca portada a terme pel departament d’Innovació, modernització i excel·lència administrativa que va permetre, entre altres, digitalitzar tots els procediments de l’Ajuntament, implantar la signatura digital (també a través de dispositius mòbils) i posar en marxa la Seu Electrònica on s’hi poden trobar on-line pràcticament tots els tràmits municipals. Un premi que ha estat possible també gràcies a l’esforç de tot el personal de l’Ajuntament per adaptar-se a la digitalització.

Programa Cafès amb l’alcalde de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp (2017)

Reconegut pel Banc de Bones Pràctiques (BBP) dels Governs Locals de Catalunya com a pràctica significativa d’apropament a la ciutadania. Més info.

Experiència  Comissió de Recursos Humans Municipals. Selecció de personal amb participació ciutadana de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp (2016)

Reconegut pel Banc de Bones Pràctiques (BBP) dels Governs Locals de Catalunya com una aportació innovadora i de qualitat en la temàtica de Recursos Humans. Més info.