Joventut

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp juga un paper integral en la recerca i desenvolupament de programes que tenen com a prioritat, d’acord amb l’actual Pla Local de Joventut, vetllar perquè tots els joves del municipi tinguin cobertes les seves necessitats en quant a igualtat d’oportunitats, èxit acadèmic, salut, treball, desenvolupament apropiat dels seus nivells d’independència, relacions socials, així com accés a la cultura, a la informació i al lleure, entre d’altres.

Amb aquest objectiu, s’ofereix un ampli repertori de serveis i activitats: des d’excursions, viatges i jocs, fins a xerrades, exposicions, formació, atenció, assessorament i orientació sobre els temes que més interessen a la gent jove. Així mateix, s’estableix una estreta coordinació amb els agents implicats en les polítiques de joventut del municipi, treballant en projectes formatius i de salut que assegurin una òptima qualitat de vida de tots els joves de Mont-roig i Miami Platja.

L’àrea compta amb un Pla Local de Joventut que, amb una durada de 4 anys, del 2022 al 2026, estableix les línies de treball d’aquesta àrea per tal de millorar la qualitat de vida del col·lectiu jove del municipi.

 


Espai Jove
Dia de les dones
Frida
Activitat

Agenda Joventut

Próximos actos