La formació és una eina imprescindible per a les persones que busquen feina, que volen millorar la que tenen o simplement ampliar els seus coneixements.

La Regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp aposta per accions formatives adreçades tant a persones en situació d’atur, com també a persones treballadores d’empreses del municipi, autònomes i empresàries.

PROGRAMA FORMATIU 2024

FORMACIÓ DIGITAL PER A COMERÇOS

De la mà d’Akelarre Academy i gràcies al finançament dels Next Generation UE, s’oferiran 4 tallers de formació sobre les eines digitals més de moda per a la promoció i gestió comercial.

El tallers es duran a terme en 3 franges horàries pel matí (de 9:30 a 11:30h), migdia (de 14:20 a 16:30h) i tarda (de 18 a 20h) en els dimarts i dijous del proper mes de Febrer i, tindran lloc a l’Espai (Av. de Màlaga, 32, Miami Platja).

Aquesta formació forma part del projecte “Impulsant un nou boulevard digital a l’Avinguda de Barcelona” que va ser declarat beneficiari pel Ministeri d’Indústria Turisme i Comerç en la convocatòria del 2022 de la Línia d’ajudes per al suport a mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de comercialització en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i del Fons Next Generation de la Unió Europea.

 

Inscripcions en aquest enllaç: 

 

CONVERTEIX-TE EN UN/A ESTRATEGA DE VENDES AMB LA INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL – 4h

Estalvia temps i diners maximitzant l’efectivitat dels teus esforços de màrqueting.

Dimarts 6 i Dijous 8 de febrer del 2024

Matí (09:30 a 11:30h), migdia (de 14:20 a 16:30h) o Tarda (de 18 a 20h)

 

TIPS PER A LA FOTOGRAFIA DE NEGOCIS – 4h

Descobreix la importància de la imatge en les comunicacions i aprèn trucs per millorar-la.

Dimarts 13 i Dijous 15 de febrer del 2024

Matí (09:30 a 11:30h), migdia (de 14:20 a 16:30h) o Tarda (de 18 a 20h)

 

CANVA APLICAT A XARXES SOCIALS PER A NEGOCIS LOCALS – 4h

Crea imatges corporatives per les teves xarxes socials i per la publicitat fàcilment. A més programa-les i oblida-te’n.

Dimarts 20 i Dijous 22 de febrer del 2024

Matí (09:30 a 11:30h), migdia (de 14:20 a 16:30h) o Tarda (de 18 a 20h)

 

VENDA PER WHATSAPP PER A NEGOCIS LOCALS – 4h

Augmenta les teves vendes i permet als clients comprar més ràpidament , sense haver de sortir de WhatsApp.

Dimarts 27 i Dijous 29 de febrer del 2024

Matí (09:30 a 11:30h), migdia (de 14:20 a 16:30h) o Tarda (de 18 a 20h)

AULA MENTOR 

Què és? Es tracta d’un programa de formació a distància (en línia), amb suport presencial i tutories telemàtiques, que compta amb més de 200 cursos que ajuden a completar la formació.

A qui va dirigit? A tothom que vulgui ampliar la seva formació i que tingui més de 18 anys. Es recomanable disposar de coneixements bàsics d’informàtica.

Des d’on? El curs es pot seguir des del domicili o des de qualsevol lloc amb accés a internet. Si no es disposa d’equip necessari, es pot seguir des de l’Aula Mentor de Miami Platja on, a més de poder utilitzar un ordinador, es comptarà amb suport presencial per qüestions relacionades amb l’entorn de treball.

Quan? Els cursos poden començar quan l’alumnat vulgui, qualsevol dia de l’any (excepte el mes d’agost), i portant el seu propi ritme d’aprenentatge.

Com funciona? L’alumnat pot dissenyar el seu propi itinerari formatiu en funció de les seves necessitats, del seu temps i de la seva formació inicial.

S’ofereix ajuda en l’aprenentatge? L’alumnat tindrà el suport d’un tutor/a, responsable del seguiment acadèmic i de resoldre els seus dubtes en un termini màxim de 48 hores.

En quins horaris? No existeix límit de temps ni horaris preestablerts. El sistema Aula Mentor permet a l’alumnat distribuir el temps dedicat al curs segons li vagi millor.

Quins certificats s’obtenen? L’alumnat obtindrà un certificat del curs, expedit pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, superant una prova presencial que es realitzarà a la mateixa Aula Mentor de Miami Platja.

Horari d’atenció de l’aula:

Dimarts i dijous de 8 a 14 h – Aula TIC del Centre Polivalent – C/Sòria 16-18 de Miami Platja

www.aulamentor.es

Més informació:

977 172527 – promocio@mont-roig.cat 

 

 

 

Programes de formació d’altres entitats públiques: