Ajuts i Subvencions

Mont-roig del Camp és un municipi compromès amb el seu teixit empresarial, el desenvolupament de les seves indústries i la creació d’ocupació. Des de l’Ajuntament es dona suport als projectes de creixement i nova implantació amb l’aprovació de subvencions i bonificacions fiscals.

SUBVENCIONS IMPULS ECONÒMIC – CONVOCATÒRIA 2022 -2023

La Regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament ofereix diversos programes per a la concessió de subvencions a empreses, autònoms i persones emprenedores. Es plantegen cinc línies de subvencions:

Subvencions per impulsar l’emprenedoria al municipi de Mont-roig del Camp

Subvencions per impulsar la contractació de persones aturades al municipi de Mont-roig del Camp

Subvencions per a la transformació digital dels negocis del municipi de Mont-roig del Camp.

Les empreses interessades han de presentar la corresponent sol·licitud de subvenció, juntament amb la documentació requerida a les bases i a la convocatòria, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament: https://mont-roig.eadministracio.cat/info.0.

Les persones autònomes interessades poden presentar la sol·licitud per la seu electrònica o a través del Registre General de l’Ajuntament (OMAC).

Aquestes subvencions que s’ofereixen són compatibles, per tant, si es compleixen els requisits, se’n pot sol·licitar més d’una al mateix any.

Per més informació contacteu amb l’Àrea d’Impuls Econòmic i Ocupació a través del telèfon 977 172 527 o bé mitjançant el correu electrònic promocio@mont-roig.cat.

Documentació per a la justificació de la subvenció:

  • Document justificació de la difusió i promoció de la subvenció (Descarrega el pdf)
  • Logotip Ajuntament

Les empreses, autònoms i persones emprenedores tenen també accés a diverses bonificacions fiscals municipals