Busques un espai on desenvolupar el teu negoci?

Mont-roig del Camp té grans oportunitats per invertir en sòl logístic i industrial 

  • ELS COMELLARETS   44 Ha

Els Comellarets és el nou projecte de desenvolupament de sòl empresarial i industrial promogut per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. 44 hectàrees en una immillorable ubicació, amb accés directe a la A-7 i AP-7 i completament adaptable a les necessitats dels projectes d’inversió que desitgin establir-s’hi. Els terrenys d’aquest sector són en un 70% de titularitat municipal, fet que facilita les gestions per a la seva adquisició o cessió.

Dosier informativo Els Comellarets
Els Comellarets Informative dossier

  • PAU 11 LES SORTS D’EN CORP  4,218 Ha

Àmbit de sòl urbà consolidat definit en els plans d’ordenació. Ideal per a petits tallers i indústria de fins a tercera categoria pròxima al nucli urbà.

  • PAU 11 LES SORTS DEL REI   23,48 Ha

Edificabilitat 30% habitatge i 70% per a altres usos. Una ubicació perfecta per a indústria de 1a, 2a i 3a categoria, ús hoteler, restauració, educatiu, cultural, recreatiu, musical, esportiu, sanitari-assistencial i comercial.

Són moltes les raons per invertir al municipi, entre elles:

Una excel·lent xarxa de comunicacions amb connectivitat nacional i internacional, la proximitat amb l’àrea metropolitana de Tarragona i una valorada qualitat de vida en un entorn natural amb una àmplia oferta d’oci, gastronomia i cultura.

Més informació:
L’ESPAI
Avda. Málaga 32
43892 Miami Platja
TARRAGONA
promocio@mont-roig.cat
977 172 527

*L’Ajuntament dona suport als projectes de creixement i nova implantació a través de l’atorgament d’ajuts i subvencions. Consulta aquí les subvencions i bonificacions fiscals municipals. Consulta les diverses subvencions i bonificacions fiscals municipals.