Esports per a infants

Classes de natacióL’Àrea d’Esports també ofereix diverses activitats per afomentar l’esport entre els nens i nenes de diverses edats.

Consulta el programa d’Esports temporada 2020-2021

PSICOMOTRICITAT: Activitat formativa d’iniciació esportiva i d’adquisició d’hàbits motrius, dirigida a alumnes de P3, P4 i P5 d’Educació Infantil.

Aquesta activitat compta amb els següents continguts:Equilibri i ritme, domini del cos i motricitat: coordinació dinàmica general, orientació tempo-espacial, desplaçaments (córrer, saltar, peu coix, etc.). Jocs d’afirmació i de cooperació. Esbarjo, sociabilitat i respecte de les normes dels jocs. Esports de pilota: tècniques bàsiques de control i domini de la pilota, la coordinació: ull-mà, ull-peu i ull-cap (botar, xutar, passar, rebre, conduir, llançar, etc.) 

PÀDEL: (NOVETAT) És un esport fàcil de practicar, ja que adquirint algunes nocions bàsiques quant als aspectes tècnics més importants, observarem una progressió realment sorprenent als pocs mesos de pràctica.

NATACIÓ: L’objectiu és dominar el medi aquàtic per poder desenvolupar-se amb control i comoditat dins l’aigua. Material necessari: Banyador, gorra de bany, tovallola, sabatilles de plàstic o goma i roba de recanvi.

A més, diverses entitats locals organitzen activitats per als infants amb l’objectiu de contribuir en el foment de l’esport. Informa-t’en als poliesportius!

Horari activitats infantils als poliesportius de Mont-roig i Miami Platja

DOCUMENTACIÓ INSCRIPCIONS:

MESURES DE PREVENCIÓ ENFRONT DE LA COVID-19: