Esports per a infants

Classes de natacióL’Àrea d’Esports també ofereix diverses activitats per afomentar l’esport entre els nens i nenes de diverses edats.

Consulta el programa d’Esports temporada 2019-2020

ESCOLA ESPORTIVA: Activitat esportiva i de formació dirigida als alumnes de 1r, 2n i 3r d’Educació Primària.

L’objectiu és la iniciació multiesportiva per adquirir la màxima riquesa motriu i poder escollir l’esport que més els agradi a partir de 4t de Primària. Aquesta activitat compta amb els següents continguts: jocs d’iniciació al futbol, hoquei, bàsquet, handbol, atletisme o esports de raqueta, entre d’altres. Les programacions de cada activitat tenen com a denominador comú la formació integral dels infants, treballant les capacitats i habilitats en l’àmbit físic, cognitiu i social. 

PSICOMOTRICITAT: Activitat formativa d’iniciació esportiva i d’adquisició d’hàbits motrius, dirigida a alumnes de P3, P4 i P5 d’Educació Infantil.

Aquesta activitat compta amb els següents continguts:Equilibri i ritme, domini del cos i motricitat: coordinació dinàmica general, orientació tempo-espacial, desplaçaments (córrer, saltar, peu coix, etc.). Jocs d’afirmació i de cooperació. Esbarjo, sociabilitat i respecte de les normes dels jocs. Esports de pilota: tècniques bàsiques de control i domini de la pilota, la coordinació: ull-mà, ull-peu i ull-cap (botar, xutar, passar, rebre, conduir, llançar, etc.) 

NATACIÓ: L’objectiu és dominar el medi aquàtic per poder desenvolupar-se amb control i comoditat dins l’aigua. Material necessari: Banyador, gorra de bany, tovallola, sabatilles de plàstic o goma i roba de recanvi.

A més, diverses entitats locals organitzen activitats per als infants amb l’objectiu de contribuir en el foment de l’esport. Informa-t’en als poliesportius!