Esports per a infants

L’Àrea d’Esports també ofereix diverses activitats per fomentar l’esport entre els nens i nenes de diverses edats.

Consulta el programa d’activitats esportives 2022-2023

ESCOLA ESPORTIVA: (als centres escolars)  Activitat lúdic-esportiva i de formació, dirigida a nens/es nascuts/es entre 2011-2012 i 2013-2014. L’objectiu és la iniciació multiesportiva per adquirir la màxima riquesa motriu i poder escollir l’esport que més els agradi. Aquesta activitat oferirà jocs pre-esportius i d’iniciació a diferents esports (futbol, hoquei, bàsquet, handbol, atletisme, esports de raqueta…). Les programacions de cada activitat tenen com a denominador comú la formació integral dels seus participants, treballant les capacitats i habilitats en l’àmbit lúdic, físic, cognitiu i social. L’activitat es desenvoluparà als centres educatius, amb una durada d’1 h i 15 minuts. Els primers 15 min. es deixarà un espai per berenar i posteriorment 1 hora d’activitat.

DIVERESPORTS: Activitat formativa d’iniciació esportiva i adquisició d’hàbits motrius, dirigida a alumnes de P3, P4 i P5 d’Educació Infantil, amb el següent contingut: equilibri i ritme. Domini del cos. Jocs: d’afirmació i de cooperació. Esbarjo, sociabilitat i respecte de les normes dels jocs. Motricitat: coordinació dinàmica general, orientació temporoespacial, desplaçaments (córrer, saltar, quadrupèdies, peu coix, etc.). Esports de pilota: tècniques bàsiques de control i domini de la pilota: la coordinació: ull-mà, ull-peu i ull-cap (botar, xutar, passar, rebre, conduir, llançar, etc.) L’activitat té una durada d’1 h 15 minuts. Els primers 15 min. es deixarà un espai per berenar i posteriorment 1 hora d’activitat.

A més, diverses entitats locals organitzen activitats per als infants amb l’objectiu de contribuir en el foment de l’esport. Informa-te’n als poliesportius!

Les inscripcions es podrán realitzar a partir del dia 05 de setembre del 2022. Per realitzar la inscripció caldrà complimentar:

Aquesta documentació es pot enviar per correu electrònic a esports@nostreserveis.cat o de manera presencial als Poliesportius Municipals de Mont-roig o Miami Platja. No s’ha d’efectuar el pagament fins no rebre el correu de confirmació de plaça.

NATACIÓ: L’objectiu és dominar el medi aquàtic per poder desenvolupar-se amb control i comoditat dins l’aigua. Material necessari: Banyador, gorra de bany, tovallola, sabatilles de plàstic o goma i roba de recanvi.

Classes de natació

ALTRES DOCUMENTS