Impuls Econòmic i Ocupació

L’Àrea d’Impuls Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp té com a objectiu principal recolzar, desenvolupar i afavorir els diferents factors econòmics del municipi.

Realitzem, doncs, serveis per les persones que visquin al municipi i estiguin dins la població activa (aproximadament entre 16 i 65 anys) i serveis per les empreses, des dels autònoms fins a delegacions d’empreses internacionals dins el nostre municipi.

Destaquem, com actuacions de llarg recorregut: la Borsa de Treball Municipal (juntament amb el Club de Feina), la creació i desenvolupament d’accions dirigides al sector comercial i empresarial, la promoció del sòl industrial, l’assessorament i suport a emprenedors i l’oferta formativa a través de les càpsules o cursos formatius especialment per a persones aturades o en edat de població activa.

 

ÀREA D’IMPULS ECONÒMIC I OCUPACIÓ – Ajuntament de Mont-roig del Camp

— A Miami Platja, situat a l’ESPAI Centre de Treball Compartit (Av. de Màlaga, 32) – Tel 977 172527 – Dilluns a divendresde 9 a 14 h. promocio@mont-roig.cat

— A Mont-roig del Camp, situat a la Biblioteca Municipal (C. M. de Déu de la Roca, 5) – Tel. 977 837512 – Cada dimecres de 9 h a 12 h.  promocio@mont-roig.cat

 

L’ESPAI COWORKING

L’any 2017 la Regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació va posar en marxa L’Espai, un centre de treball compartit basat en el concepte del coworking. Aquest model permet que professionals de diferents sectors comparteixin un mateix espai físic per dur-hi a terme i desenvolupar la seva feina.

L’Espai Centre de Treball Compartit dóna les màximes facilitats i serveis als emprenedors i empresaris del municipi, així com també del nostre territori més proper, per tal que puguin desenvolupar els seus projectes empresarials, oferint així un ambient agradable i de cooperació entre les persones que s’hi vulguin instal·lar. A més, el fet de compartir espai amb la Regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament, afavoreix l’apropament de l’administració pública al sector privat i productiu del municipi de Mont-roig del Camp i de l’entorn.

Necessites un espai de treball?

T’oferim una zona de treball compartida amb diversos serveis, en un ambient agradable i tranquil, on fer créixer el teu projecte i compartir il·lusions amb altres professionals.

L’Espai coworking es trasllada al Centre Polivalent Sant Jaume

NOVES INSTAL.LACIONS !

L’ESPAI COWORKING
Centre Polivalent Sant Jaume
C. de Sòria, 16
43892 Miami Platja

Més informació i reserves:

Regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació
Av. de Màlaga, 32
43892 Miami Platja
977 172527 – promocio@mont-roig.com