Impuls Econòmic i Ocupació

L’Àrea d’Impuls Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp té com a objectiu principal recolzar, desenvolupar i afavorir els diferents factors econòmics del municipi.

Realitzem, doncs, serveis per les persones que visquin al municipi i estiguin dins la població activa (aproximadament entre 16 i 65 anys) i serveis per les empreses, des dels autònoms fins a delegacions d’empreses internacionals dins el nostre municipi.

Destaquem, com actuacions de llarg recorregut: la Borsa de Treball Municipal (juntament amb el Club de Feina), la creació i desenvolupament d’accions dirigides al sector comercial i empresarial, la promoció del sòl industrial, l’assessorament i suport a emprenedors i l’oferta formativa a través de les càpsules o cursos formatius especialment per a persones aturades o en edat de població activa.

 

Portada butlletí Gener 2019 Impuls Econòmic i Ocupació

NEWSLETTER

L’àrea d’Impuls Econòmic i Ocupació estrena un butlletí amb l’objectiu de donar a conèixer tots aquells temes d’interès relacionats amb la Borsa de Treball Municipal, jornades, formació i altres notícies per al sector empresarial i per a les persones aturades i en actiu del municipi.

El butlletí es podrà consultar en PDF a través d’aquest apartat:

Gener 2019

 

ÀREA D’IMPULS ECONÒMIC I OCUPACIÓ

Ajuntament de Mont-roig del Camp

Av. Màlaga, 32
43892 Miami Platja
Tel. 977 17 25 27
a/e: promocio@mont-roig.cat
Horari: De dilluns a divendres de 9 a 14 h

L’ESPAI – Centre de Treball Compartit

Consulta els serveis que s’hi ofereixen!