Activitats dirigides adults i gent gran

Des de l’Àrea d’Esports s’ofereixen les següents activitats dirigides. Estan adreçades a joves i adults (majors de 14 anys) i també la gent gran i es realitzen als poliesportius municipals.

Consulta el programa d’activitats esportives 2023-2024

TBC (Total Body Conditioning): intensitat elevada. Permet cremar calories alhora que tonifica tot el cos, gràcies a la combinació de l’entrenament cardiovascular amb moviments realitzats amb el propi pes corporal i exercicis pliomètrics, tot sincronitzat amb música.

HIT FULL BODY: Intensitat  elevada. Treball de diferents i variats en què, a cada sessió, s’entrenen alhora tots els grups musculars.

HIT TABATA: Intensitat  elevada. El mètode Tabata és un programa d’entrenament basat en un període de treball reduït, però molt intens es caracteritzen per alternar períodes curts d’exercici intens (intervals) amb descansos curts també.

ZUMBA: Intensitat mitjana- elevada. Entrenament que es basa en rutines que intercalen ritmes ràpids i lents amb exercicis de resistència i ritme llatí.

CICLISME DE SALA: Intensitat mitjana- elevada. Activitat moderada o d’alta intensitat que permet fer un viatge imaginari pedalant sobre una bicicleta estàtica, amb suport musical.

TONIFICACIÓ: Intensitat mitjana- elevada. Treball de diferents variants d’activitat física en combinació amb material de musculació.

G.A.C. Intensitat mitjana- elevada. Treball específic de tonificació dels glutis, abdominals i cames.

BODY COMBAT: Intensitat mitjana- elevada. Entrenament divertit al ritme de la música amb moviments que provenen de diferents esports de contacte com el Muay Thai o el kickboxing per aconseguir una classe molt entretinguda amb un exigent treball cardiovascular.

CARDIO BOX: Intensitat mitjana- elevada. Un exercici aeròbic i coreogràfic que es basa en moviments de punys i cops de peu. Amb aquesta activitat, es posen en funcionament tots els grups musculars, sobretot els abdominals, les espatlles, els braços i l’esquena.

URBAN: Intensitat mitjana- elevada.  Una forma motivant de practicar exercici és a través del ball i Danses Urbanes, ja que es fa un gran treball físic al ritme de la música. moviments coreografies, emprant sobretot els braços i el tronc, encara que s’hi involucra tota la musculatura del cos.

PILATES: Intensitat mitjana. Exercicis basats en la relació de la respiració i l’alineació de la columna. Enforteix els músculs interns del tors.

IOGA: Intensitat mitjana. Activitat que millora la concentració, l’equilibri físics, psíquics de la persona  i el control postural. Tonifica i enforteix el cos.

ACTIVITATS PER LA GENT GRAN  (majors de 65 anys)

Gimnàstica per a l’Edat d’or: Intensitat baixa.

L’objectiu és cercar el benestar físic mitjançant exercicis per a la millora de la mobilitat articular, l’equilibri i la coordinació, a la vegada que es treballa el to muscular. Es tracta de classes dirigides que incorporen activitats lúdic-recreatives com circuits o coreografies.

Gimnàstica suau: Intensitat baixa – molt baixa.

Adreçat a persones amb dificultats en la mobilitat i/o els desplaçaments. L’objectiu és cercar el benestar físic mitjançant exercicis per a la millora de la mobilitat articular, l’equilibri i la coordinació, a la vegada que es treballa el to muscular. Es tracta de classes dirigides que incorporen activitats lúdic-recreatives. Activitat organitzada per l’Àrea d’esports en coordinació amb els Centres d’Atenció Primària (CAP).

Caminem : “Caminem per Miami” i “Caminem Mont-roig”, promoció i  pràctica de l’activitat física moderada que consisteix en caminades grupals acompanyades i supervisades per professionals de l’àrea esportiva.  Punt de trobada als poliesportius municipals.

DOCUMENTACIÓ INSCRIPCIONS:

SALA FITNESS 

  • Nou servei d’assessorament tècnic personalitzat! 

En què consisteix aquest servei?

L’equip de professionals de l’àrea d’esports t’ofereix el seu suport amb:

  • Qüestionari inicial: Entrevista personalitzada per conèixer en quin punt et trobes, fins on vols arribar i poder-te fer una proposta de treball.
  • Pla d’entrenament: Presentació d’un programa que s’ajusti a les teves necessitats i gustos. És a dir, una planificació d’activitats que t’agradin i et permetin aconseguir els teus propòsits a curt i llarg termini.
  • Readaptació de la planificació: Seguiment de l’evolució i ajuda per assolir una progressió satisfactòria que s’ajusti a les teves necessitats en tot moment.

Horari:

  • De dilluns a divendres de 8.00 h a 21.00 h
  • I dissabtes de 9.00 a 13.00 h.

Condicions per accedir al servei:

Es permet l’entrada nomes a majors de 16 anys (menors de 18 anys amb autorització de pare/mare/tutor). L’assessorament tècnic personalitzat és gratuït només per persones abonades (mensual – trimestral).

Les sales de fitness romandran tancades per manteniment els següents dies:

  • Miami Platja: 22/12 a 30/12/2023 i del 02/09 a 14/09/2024
  • Mont-roig: 012/01 al 06/01/2024 i del 19/08 a 31/08/2024

No coincideix el tancament de totes dues sales en les mateixes dates.

Vine a conèixer les instal·lacions esportives!