Carregadors elèctrics

Punts de recàrrega al municipi

Actualment el municipi de Mont-roig del Camp disposa de 4 Punts de Recàrrega per a Vehicles Elèctrics (PRVE):

  • 3 Punts de recàrrega semirràpida: màxim 2 hores (de fins a 22 kW, amb connectors tipus 2 d’acord amb la norma IEC 62196-2). El cable de connexió en aquests tipus de PRVE l’ha d’aportar cada usuari.
  • 1 Punt de recàrrega ràpida: màxim 1 hora (de fins a 50 kW DC, amb tres tipus de connectors, CHAdeMO, CCS d’acord amb la norma IEC 62196-2, i un connector tipus 2 d’acord amb la norma IEC 62196-2 per a càrrega semirràpida). Els cables de connexió en aquest PRVE estan disponibles en el mateix equip.

Utilització dels carregadors

Per a la utilització dels punts de recàrrega els usuaris i les usuàries hauran de tenir instal·lada una l’aplicació gratuïta EVcharge, que us podeu descarregar d’aquí:

Per ANDROID: https://apps.apple.com/us/app/evcharge/id1414150549

Per IOS APPLE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.etecnic.evcharge

Aquesta és una aplicació mòbil multiplataforma que mostra la ubicació, la informació i l’estat dels diferents carregadors, permet al client activar-los i iniciar una càrrega, mostrant gràficament el procés en temps real, així com gestionar i realitzar el pagament de les recàrregues.

Funcionament de l’aplicació

En aquests enllaços es pot trobar la informació necessària:

Vídeo explicatiu: https://www.youtube.com/watch?v=J8fYnR1rkgQ

Guia pas a pas: https://evcharge.net/soporte/

Als carregadors es mostra un telèfon de teleassistència 24h per a qualsevol incidència que pugui sorgir.

Servei de recàrrega de vehicles elèctrics

Per a permetre la recàrrega caldrà que el vehicle estacioni en alguna de les places exclusives a tal efecte.

El temps màxim de recàrrega és de dues (2) hores en cas de PVRE semi-ràpids i d’ una (1) hora en cas de PVRE ràpids, que podrà limitar-se per raons de necessitat o quan la intensitat de la demanda així ho requerís, la qual cosa es senyalitzarà convenientment en el propi punt de recàrrega.

Els preus de les recàrregues estan regulats per reglament i es revisaran periòdicament d’acord al preu de l’energia. Per més informació  podeu consultar el Reglament regulador del servei de recàrrega de vehicles elèctrics de Mont-roig del Camp.

Per tal de fomenar la transició cap al vehicle elèctric i impulsar l’energia renovable, l’eficiència energètica i el desenvolupament sostenible, des del 2018 s’han posat en marxa els Punts de Recàrrega per a Vehicles Elèctrics (PRVE) als nuclis de Mont-roig i Miami Platja.

Ctra. de Colldejou, S/N – 43300, Mont-roig

C. Soria, 14 – 43892, Miami Platja

Av. de Califòrnia, 15 – 43892, Miami Platja

Av. del Mar, 21 – 43892, Miami Platja PUNT DE CÀRREGA RÀPIDA