Elvira Montagud Pérez

Elvira Montagud Pérez és filla de la Comunitat Valenciana, però viu a Mont-roig des de l’any 2000. La seva formació és d’administració i gestió general comptable. Pel que fa a la trajectòria professional, ha estat auxiliar administrativa a Terrassa, i posteriorment, ha treballat d’administradora de finques a diverses empreses del municipi. Actualment, és auxiliar administrativa a l’empresa Aircomreus SL. Pel que fa a la seva trajectòria política, ha participat, des de l’any 1999, en l’activitat del municipi com a candidata de la llista electoral del partit. Com a resultat, va ser regidora de l’oposició des de l’any 2007 al 2011. Posteriorment, del 2011 al 2015, va ser regidora de Benestar Social i Ensenyament.

Després d’iniciar el mandat 2019-2023 com a regidora de l’oposició pel partit Ara Mont-roig Miami – Verds per Més, el 19 de febrer de 2021 es va incorporar al govern municipal amb responsabilitat a les àrees d’Educació i Urbanitzacions. I actualment, és regidora de les àrees d’Educació Sanitat i Medi Ambient.

Com a regidora té la convicció que els càrrecs públics han de tenir com a objectiu treballar pel municipi i pels seus conciutadans.

Podeu consultar el document de declaració d’Activitats i Béns d’Elvira Montagud Pérez en aquest enllaç:

Declaració d’Activitats i Béns-Elvira Montagut