Oportunitats d’inversió

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha tret a licitació el contracte de gestió i explotació dels serveis del Club de Mar, per un període de 8 anys, més 2 possibles anys de pròrroga.

Les ofertes es poden presentar fins al 15 de juny de 2021. Més informació

El projecte de Club de Mar neix amb la vocació d’oferir una gran varietat d’activitats nàutiques i cobrir la necessitat d’aquests tipus de serveis a l’únic municipi costaner d’aquesta franja de la Costa Daurada sense port esportiu.

A través d’aquest projecte es pretén ampliar l’oferta d’activitats nàutiques, desestacionalitzar la temporada, ajudar fomentar l’ocupació i donar un impuls al turisme i a la competitivitat de la destinació. A més, un dels objectius principals d’aquesta nova instal·lació és crear escola i promoure la pràctica de les activitats nàutiques entre els infants del municipi.

Instal·lacions

El Club de Mar està ubicat en un solar de 4.440 m2 propietat de l’Ajuntament, amb accés des del passeig Marítim de la Platja Cristall i des del carrer del Gregal, número 3, de Miami Platja.

L’edificació, que ja està construïda i que permetrà oferir els serveis bàsics del Club de Mar es concreta en 4 pavellons:

  • Vestidors i lavabos accessibles per homes i dones
  • Bar accessible – terrassa
  • Magatzem nàutic cobert
  • Recepció – aula de formació

A més, l’entorn disposa de zona d’aparcament, parc infantil i zona enjardinada, terrassa, espai de magatzem i escales que donen accés a les instal·lacions.

Activitats nàutiques

L’empresa adjudicatària de la licitació haurà de dotar les instal·lacions de l’equipament necessari per tal de dur a terme els diversos serveis. La proposta  haurà d’incloure, com a mínim, 5 de les següents activitats nàutiques troncals:

  • Escola de vela, rem i piragüisme en les seves modalitats (vela lleugera, catamarà, caiac) i nivell (batejos, iniciació, perfeccionament)
  • Escola de windsurf en les seves modalitats i nivells (batejos, iniciació, perfeccionament)
  • Pàdel surf
  • Surf
  • Activitats a motor: parasailing, banana
  • Snorkel i submarinisme

A més, podrà desenvolupar altres activitats i esdeveniments nàutics com casals d’estiu infantils i juvenils, lloguer de material esportiu, competicions, esdeveniments i tornejos, activitats a l’aigua per discapacitats o pupil·latge, entre d’altres. La persona adjudicatària de la licitació també podrà explotar un servei de bar.

Finalment, i amb la finalitat de crear afició cap als esports nàutics al municipi, fomentar-ne la pràctica i allargar el màxim la temporada d’explotació, es preveu que l’adjudicatari presti ininterrompudament els serveis, com a mínim, des de l’1 de març fins al 31 d’octubre.

Club de Mar - Miami Platja