Oportunitats d’inversió

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha obert la concessió per a l’explotació comercial de 16 instal·lacions a les platges. Es tracta de les instal·lacions de guinguetes, gandules/para-sols, embarcacions a motor i embarcacions sense motor, per un total de 8 anys, prorrogable 2 anys més.

Les noves concessions són una oportunitat de negoci en una de les zones més ben valorades i amb més atractiu turístic del municipi que compten, a més,  amb un alt potencial d’activitat d’oci i de lleure.

Les persones interessades tenen temps fins al 13 de maig de 2021 per a presentar les ofertes i la documentació requerida.

A continuació es detallen les platges i el tipus d’instal·lació previst en cada ubicació a les quals poden optar les persones licitadores.

– Platja de la Pixerota, una instal·lació d’activitat nàutica amb activitat de gandules/para-sols.

– Platja de la Punta de la Pixerota, dues activitats de guinguetes – restauració, una d’elles amb activitat de gandules/para-sols.

– Platja de Rifà, una instal·lació d’activitat nàutica

– Platja de la Porquerola, dues instal·lacions d’activitats nàutiques

– Platja de la Casa dels Lladres, dues instal·lacions d’activitat de guinguetes, una d’elles de restauració i l’altra de venda de gelats, amb gandules/para-sols i una activitat nàutica.

– Platja de l’Estany Gelat, una instal·lació d’activitat de guingueta – restauració amb gandules/para-sols

– Platja dels Penyals, una instal·lació d’activitat guingueta de venda de gelats amb gandules/para-sols

– Cala dels Àngels, una instal·lació d’activitat de guingueta – restauració amb gandules/para-sols

– Platja Cristall, quatre instal·lacions d’activitat de guinguetes – restauració amb gandules i una instal·lació d’activitat nàutica amb gandules.

Les instal·lacions es podran explotar durant la temporada de bany, compresa per norma general entre el 15 de maig i el 30 de setembre. Cal destacar que les instal·lacions, béns i elements que són necessaris per a la prestació dels serveis de temporada hauran de ser aportats pels adjudicataris, amb l’obligació de subjectar-se a les característiques constructives, qualitatives de disseny i d’instal·lacions definides en el concurs de licitació.