PAM

Capçalera PAM

El PAM 2016-2019, aprovat!

Aquí podras descarregar-te el llibre del PAM, el Pla d’Acció Municipal

Consulta les dades del procés participatiu, de l’elaboració del PAM i el llistat d’accions definitives:

Consulta l’estat d’execució de les accions del Pla d’Acció Municipal – gener de 2018

Tens algun dubte sobre el PAM aprovat? Envia’ns la teva consulta.

  *Per a que l’aportació sigui vàlida cal introduir-hi el número de DNI, amb l’objectiu d’evitar un ús inadequat d’aquest mitjà de participació.

  Si ho prefereixes, envia’ns un correu a:

  participacio@mont-roig.cat


  QUÈ ÉS EL PAM?

  El Pla d’Acció Municipal és un instrument de planificació estratègica que recull les actuacions que ha de dur a terme l’Ajuntament de Mont-roig del Camp durant el mandat 2016-2019.

  Per a la seva elaboració, el govern local ha comptat amb la participació dels treballadors municipals, els polítics amb representació al govern i a la oposició, experts de diversos àmbits, les entitats i la ciutadania.

  El procés ha inclòs 4 fases de participació que han culminat en l’elaboració d’un document final que es convertirà en el full de ruta de la gestió municipal fins al 2019.


  FOMENTEM EL GOVERN OBERT

  • Per què elaborar un PAM amb participació?
  La gestió municipal és cosa de tots i totes. Per això s’ha volgut i es vol implicar al màxim nombre de persones amb l’objectiu d’enriquir les polítiques, els programes i les actuacions que es fan des de l’administració local.
  • Per què comptar amb els ciutadans per governar?

  L’Ajuntament ha fomentat i fomenta el govern obert perquè vol escoltar a la ciutadania, compartir la presa de decisions, ser més eficient i transparent en la gestió dels recursos humans i econòmics, acostar l’administració a la població i facilitar el control i la rendició de comptes.


  COM HA SIGUT EL PROCÉS?

  1.- La primera fase ha estat la dels treballadors i tècnics de l’Ajuntament. La consulta interna ha aportat les primeres propostes i accions a desenvolupar durant el mandat 2016-2019.

  2.- La segona fase ha anat a càrrec dels polítics amb representació al consistori. Han valorat les propostes dels treballadors i n’han aportat de noves.

  3.- Seguidament, la ciutadania ha afegit les propostes i accions per impulsar en aquests 4 anys. També s’han consultat les entitats del municipi.

  4.- A la darrera fase un grup d’experts de diversos àmbits han valorarat les propostes i han aportat el seu coneixement per millorar el PAM.

  Normalitzacio logotip PAM-02

  El resultat final és el document estratègic del PAM. Un document que recull totes les propostes i que marca el full de ruta municipal fins al 2019.


  COM HI HA POGUT PARTICIPAR LA CIUTADANIA?

  • S’han organitzat dues sessions participatives ciutadanes, realitzades el dia 29 de febrer, a les 7 de la tarda, a la Casa de Cultura de Mont-roig, i el dia 1 de març, també a les 7 de la tarda, al Centre Polivalent de Miami Platja.
  • S’han recollit les aportacions fetes telemàticament a través del web municipal fins al 15 de març.
  • S’ha contactat amb les enitats i associacions per convidar-les a fer aportacions al procés participatiu del PAM a través del correu electrònic participacio@mont-roig.cat.