Sant Miquel

Torna la Festa Major de Sant Miquel de Mont-roig!

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a organitzar les festes per tal que tothom pugui sortir al carrer i reviure de nou, aquesta festivitat. Tot i això, el consistori recorda que la pandèmia no s’ha acabat i demana a la ciutadania que gaudeixi de la programació amb responsabilitat. En aquest sentit, s’informa que les mascaretes seran obligatòries a tots els actes, així com respectar les distàncies de seguretat. A més, alguns dels actes requeriran reserva d’entrades per tal de controlar l’aforament.

Consulta el programa d’actes a:

Programa FM Sant Miquel 2021_interactiu

A més també s’anima a tothom a fer la ruta dels Pintxuts!

Ruta dels Pintxuts

Reserva d’entrades

Tots els actes de les festes són gratuïts, excepte el Concert Jove. En aquest cas les entrades es poden comprar de forma anticipada a 7 € al Casal de Joves K1 de Mont-roig del Camp i a l’Oficina de Turisme de Miami Platja. De dimarts a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16.30 a 19.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h (excepte el 2 d’octubre).  També a la Taquilla de la Carpa de les Festes a 7 € de 17 a 20 h.

Per altra banda alguns dels actes requereixen reserva d’entrades, que es pot fer a través del web https://www.entrapolis.com/ca/ o bé a través de l’APP del mateix nom.

En cas de dificultat, les entrades es poden reservar a través del telèfon 608 23 62 43, els dies 24, 27 i 28 de setembre, de 9 a 13 h o bé presencialment a l’oficina del Departament de Festes (del Centre Polivalent) els mateixos dies i horaris. També a la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig els dies 24, 27 i 29, de 15 a 20 h.

Es podran recollir màxim 5 entrades per persona i s’haurà d’indicar nom, cognom i correu electrònic i per accedir als espectacles i actes anteriorment descrits s’haurà de portar l’entrada o el resguard de la inscripció.

L’Ajuntament es reserva el dret de modificar el programa de festes si per causes de darrera hora o per noves mesures Covid19, es considera necessari. En aquest cas, les modificacions es donaran a conèixer pels canals de comunicació municipals.