Fira de Mont-roig del Camp

La primera Fira de Mont-roig del Camp es va celebrar l’any 1881, en els seus orígens tenia un caràcter agrícola. Amb el pas del temps es va convertir en una fira multisectorial centrada en diversos sectors comercials i econòmics.

Actualment, el recinte firal de la Fira de Mont-roig està centrat principalment a l’exposició de productes d’artesania i alimentació. A més, compta amb una zona gastronòmica amb foodtrucks i casetes on es pot menjar i beure.

La Fira, a banda del recinte firal, és una gran festa pel poble de Mont-roig. Durant aquests dies, tant l’Ajuntament com diverses entitats i associacions del municipi organitzen multitud d’activitats que formen part d’un programa paral·lel adreçat a tots els públics i que complementa l’esdeveniment. En aquest programa es poden trobar activitats com concerts, balls, activitats infantils, exposicions, campionats esportius, i molt més.

El recinte firal està situat al carrer 1 d’Octubre i és un espai a l’aire lliure. Al voltant d’aquest emplaçament s’hi concentren la majoria de les activitats lúdiques i festives, així com la fira d’atraccions.

La Fira de Mont-roig del Camp sempre es duu a terme durant el primer cap de setmana del mes d’agost.

Cartells edicions anteriors.

Cartell Fira Mont-roig del Camp 2014134ena Fira de Mont-roig del CampCartell Fira Mont-roig del Camp 2013Cartell Fira Mont-roig del Camp 2012