Disponible el programa complet de les Festes de Sant Jaume de Miami Platja 2024

Disponible el programa complet de les Festes de Sant Jaume de Miami Platja 2024

  • Tindran lloc del 19 al 28 de juliol amb activitats per a totes les edats, una nova edició de la Festa de l’Avinguda Barcelona, el 3r Miami Remember’s Festival, una festa jove de música electrònica o una matinal familiar al Bosquet de Llastres

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ha fet públic el programa complet de les Festes de Sant Jaume, que tindran lloc del dia 19 al 28 de juliol i que arriben consolidant els actes tradicionals i algunes novetats destacades.

Programa Festes Sant Jaume Miami Platja 2024

Les festes s’iniciaran el divendres 19 de juliol a la plaça de Tarragona amb el pregó de Festa Major. El mateix divendres, la música prendrà protagonisme amb l’espectacle musical Discomòbil, a partir de les 23 h a la Plaça Tarragona, amb The Chanclettes i La Mega Pubilla i una sessió del Dj Oscar Sánchez per tancar la nit.

Actes consolidats

El dissabte 20 de juliol torna un dels actes més esperats, com és la Festa de l’Avinguda Barcelona, amb activitats per a tota la família des de les onze del matí i fins ben entrada la matinada. Hi haurà mercat artesanal, inflables, vermut popular, espectacles itinerants, concert amb el grup El baile de fin de curso i l’actuació de Dj Marco Rodríguez per tancar la nit.

Altres activitats que es faran durant la Festa Major de Sant Jaume son un concurs de castells de sorra, una festa blanca organitzada pel Casal d’avis Sant Jaume, concert i ball de Festa Major a la plaça Tarragona amb l’Orquestra en Esenzia, tornen les Nits de Pèrgola, tardeo a la Plaja Cristall amb diversos Dj’s, una altra festa blanca a la pèrgola de Platja Cristall, un concert d’havaneres o l’actuació del grup de rumba Papa Canalla. Finalment, el divendres 26 de juliol tindrà lloc la Festa Jove a la Pèrgola de Platja Cristall, un festival electrònic, transversal, inclusiu i feminista amb les dj’s la Perla Negra i WAV.FLE!

Una de les novetats d’aquesta festa és la matinal infantil que tindrà lloc el dijous 25 a partir de les 11 al Bosquet de Llastres. Es tracta d’un matí amb diferents propostes com activitats, tallers, tirolina i un taller de fang a càrrec de l’Associació Policromia.

L’activitat esportiva de la Festa Major de Sant Jaume manté els tornejos de bàsquet femení i masculí/mixt, també el de futbol 3×3 mix i el primer torneig de pàdel de Miami Platja, com a novetat.

El programa el completen les activitats aquàtiques a la platja, les vaquetes o els focs artificials.

Nova edició del Remember’s Festival

Enguany, es manté el Miami Remember’s Festival, que es farà de nou al pati de l’Escola Joan Miró el dissabte 27 de juliol a partir de les 22.30h amb les actuacions de Los Manolos, Rebeca, Paco Pil i diversos dj’s Les entrades anticipades al preu de 10 euros es poden adquirir a la web www.miamifestival.es

Comparteix aquest article