Renovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i Aprodisca

Renovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i Aprodisca

  • Signatura del conveni entre Aprodisca i l’Ajuntament de Mont-roig del Camp amb la regidora Francis Ortiz.

    L’acord permet millorar la integració i el suport a les persones amb discapacitat intel·lectual i/o amb afectació de la salut mental.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp i Aprodisca ha renovat aquesta setmana el conveni de col·laboració per continuar oferint serveis d’orientació i assessorament a persones amb discapacitat i a les seves famílies.

Aquest servei, dirigit a persones majors de 16 anys i les seves famílies, proporciona orientació sobre els suports necessaris al llarg de la vida, incloent àmbits de formació, ocupació, serveis d’habitatge, oci i temps lliure. L’assessorament és totalment gratuït i es realitza amb cita prèvia. Les persones interessades poden sol·licitar una entrevista a través de la pàgina web d’Aprodisca aquí o bé contactar per telèfon al 977 844951 o per missatgeria mòbil al 692314497.

Des de fa més de dos anys, Aprodisca ofereix aquest servei a Mont-roig i Miami Platja, atenent a 28 persones i les seves famílies, amb més de 200 coordinacions amb agents del territori, com serveis educatius, sanitaris, socials i associatius. Aquesta col·laboració ha permès una millor integració i suport a les persones amb discapacitat intel·lectual i/o amb afectació de la salut mental.

Amb la renovació d’aquest conveni, es reafirma el compromís de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i Aprodisca per continuar treballant conjuntament en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat del municipi.

Aprodisca

Aprodisca és una entitat dedicada a la integració i suport de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o amb afectació de la salut mental, oferint una àmplia gamma de serveis i suports per promoure la seva autonomia i benestar.

Comparteix aquest article