La Policia Local de Mont-roig del Camp realitza una campanya de control de velocitat

La Policia Local de Mont-roig del Camp realitza una campanya de control de velocitat

  • Control radar de la Policia Local de Mont-roig del Camp.

    L’objectiu principal d’aquesta campanya no és sancionar, sinó conscienciar els conductors sobre la importància de respectar els límits de velocitat

La Policia Local de Mont-roig del Camp està duent a terme una nova campanya de control de velocitat al municipi.  Aquesta campanya, coordinada amb el Servei Català de Trànsit va començar dilluns i s’allargarà fins al diumenge, coincidint amb un període de molts desplaçaments per vacances, amb l’objectiu de reduir la sinistralitat viària.

Durant aquesta setmana, s’estan implementant diversos controls de velocitat en les vies del municipi on s’ha registrat un major nombre d’accidents en els últims anys. Aquests controls formen part de les campanyes anuals que el Servei Català de Trànsit du a terme, similars a les de detecció d’alcohol i drogues.

L’objectiu principal d’aquesta campanya no és sancionar, sinó conscienciar els conductors sobre la importància de respectar els límits de velocitat. Per això, els radars no estaran ajustats exactament al límit màxim permès, sinó que es concedirà un marge addicional a més del marge d’error estàndard. És important recordar que el límit màxim permès dins el nucli urbà és de 30 km/h, i circular entre 30 km/h i 50 km/h pot comportar una multa de 100 euros.

Informació del Servei Català de Trànsit

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que fins al 31 de juliol, 80 persones han perdut la vida en 73 accidents mortals a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Aquestes xifres suposen una reducció del 13% en comparació amb el mateix període de l’any passat, i una reducció del 21% respecte a 2019, any de referència. No obstant això, el nombre de persones ferides greus ha augmentat en un 17% en comparació amb el mateix període de 2023.

Comparteix aquest article