Nou pas endavant per la tramitació del projecte de l’empresa coreana Lotte a Mont-roig del Camp

Nou pas endavant per la tramitació del projecte de l’empresa coreana Lotte a Mont-roig del Camp

  • Moment de la votació de l’aprovació provisional.

    El ple extraordinari de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha desestimat les al·legacions presentades al projecte i ha aprovat provisionalment la proposta de modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal número 24 referent al Sector Sud 4 Els Comellarets.

  • Ara és la Comissió Territorial d’Urbanisme de Tarragona qui ha de fer l’aprovació definitiva del projecte

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, celebrat aquest migdia, ha fet un nou pas endavant en la tramitació del projecte de l’empresa coreana Lotte, amb l’aprovació provisional de la modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) número 24, referent al Sector Sud 4 Els Comellarets.. L’aprovació ha comptat amb el suport dels grups municipals del PSC, ERC, IMM i Vox, mentre que Junts ha votat en contra de la proposta.

En la sessió plenària s’han desestimat les al·legacions presentades al projecte, tal com recullen els informes tècnics de l’equip redactor, tot i que algunes apreciacions d’algunes de les al·legacions seran considerades en posteriors tràmits que encara s’han de fer.

A partir d’aquesta aprovació provisional, ara l’expedient serà elevat a la Comissió Territorial d’Urbanisme de Tarragona, que depèn de la Generalitat, que haurà de resoldre sobre la seva aprovació definitiva.

En concret avui s’ha aprovat la següent modificació

  • Revisió de la normativa del sector SUD 4 “Els Comellarets”: Es proposa modificar la normativa que regula el sector SUD 4, permetent la instal·lació d’indústries de fins a categoria 5. Actualment, la normativa només admet les categories 1, 2 i 3 en aquest àmbit.Regulació de l’alçada màxima permesa: Es modifica la limitació d’alçada de 25 metres, que actualment només és admissible en un 25% de l’ocupació màxima en planta de la parcel·la, incrementant-la fins a un 50%.Delimitació del sector de sòl urbanitzable industrial: Es revisa la delimitació de l’àmbit del sector SUD 4 “Els Comellarets” per respectar la distància necessària a sòls de domini públic hidràulic i evitar l’afectació parcial de finques adjacents, millorant així l’eficiència de l’ús agrícola d’aquestes terres.

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp es pot seguir en el següent enllaç.

Comparteix aquest article