L’Ajuntament de Mont-roig del Camp impulsa el talent jove amb la segona edició del Festival Ingenium, enguany a Miami Platja

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp impulsa el talent jove amb la segona edició del Festival Ingenium, enguany a Miami Platja

  • El festival, dedicat a promoure les habilitats artístiques dels joves, se celebrarà el 25 d’octubre i inclourà un espai de conscienciació sobre el tinnitus.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del Departament de Joventut, organitza la segona edició del Festival Ingenium, un esdeveniment dedicat a promoure el talent jove del municipi. Aquest any, el festival tindrà lloc a Miami Platja, concretament el divendres 25 d’octubre al Parc Lili Álvarez.

El Festival Ingenium s’alterna entre Mont-roig i Miami Platja, amb l’objectiu de convertir-se en una plataforma de referència per als joves artistes de la zona. Els participants tindran l’oportunitat de mostrar les seves habilitats en diverses disciplines artístiques, com la música, la dansa, el teatre, les arts visuals, i molt més.

A més de les actuacions i exhibicions artístiques, aquesta edició inclourà una novetat destacada: un espai informatiu dedicat al tinnitus, una afecció auditiva que provoca la percepció de sons o xiulets a les orelles sense cap font externa de so. Aquest espai vol conscienciar els joves sobre la importància de prevenir el tinnitus evitant l’exposició prolongada a sorolls forts i fent un ús responsable dels auriculars. També s’oferirà informació sobre els avantatges de la protecció auditiva com a mesura de prevenció.

Aquesta iniciativa ha estat proposada per una jove estudiant de 2n de Batxillerat de Miami Platja, que està desenvolupant el seu Treball de Recerca (TDR) sobre el tinnitus. L’estudiant col·laborarà amb l’equip del Departament de Joventut en l’organització del festival, aportant la seva experiència i coneixements sobre aquesta afecció.

Totes les persones interessades en participar al Festival Ingenium poden obtenir més informació o inscriure’s enviant un correu electrònic a joventut@mont-roig.cat.

Comparteix aquest article