Isabel Vinardell portarà la seva innovadora proposta flamenca a Miami Platja en el marc del 11è Festival Accents

Isabel Vinardell portarà la seva innovadora proposta flamenca a Miami Platja en el marc del 11è Festival Accents

  • La cantant i ballarina presentarà l’espectacle ‘Replecs’ el dissabte 16 de novembre al Centre Polivalent de Miami Platja, amb entrada gratuïta.

Aquest matí s’ha presentat oficialment la programació del 11è Festival Accents en una roda de premsa al Teatre Bartrina de Reus. A l’acte ha assistit la regidora de Cultura de Mont-roig del Camp, Mar Urisel, en representació del municipi que acollirà una de les actuacions destacades del festival: l’espectacle ‘Replecs’ de la cantant i ballarina flamenca Isabel Vinardell el pròxim dissabte 16 de novembre al Centre Polivalent de Miami Platja.

Isabel Vinardell, acompanyada del baixista Sergio Di Finizio i del ballarí de dansa urbana i contemporània Pau Arnal, presentarà una proposta artística que fusiona tradició i innovació. Partint de les influències de la música tradicional i polifònica, Vinardell incorpora loopers i efectes sonors per crear un univers ric en textures i capes melòdiques, que es construeixen en directe davant del públic.

Presentació del Festival Accents 2024 al Teatre Bartrina de Reus.

El concert esdevindrà una experiència multisensorial on la música, els efectes sonors i la dansa s’entrellacen per crear una narrativa escènica captivadora. Aquesta aposta per l’experimentació artística transforma cada actuació en un viatge únic, combinant elements clàssics amb tècniques modernes per oferir un espectacle que convida a l’exploració de nous horitzons.

El festival, conegut per portar propostes de qualitat arreu del Camp de Tarragona, permetrà al públic gaudir d’aquest concert que és una oportunitat única per descobrir l’univers personal i creatiu d’Isabel Vinardell, un referent de l’escena artística actual.

Més info: www.festivalaccents.cat

 

Comparteix aquest article