Celebració del patró de la Policia Local de Mont-roig del Camp

Celebració del patró de la Policia Local de Mont-roig del Camp

  • Es va realitzar una ofrena floral a l’Església de Sant Miquel de Mont-roig, una visita a Mas Miró i un dinar de germanor

Aquest cap de setmana el cos de la Policia Local de Mont-roig del Camp ha celebrat la festivitat del seu patró, Sant Miquel Arcàngel, amb una sèrie d’actes que van reunir agents, autoritats i familiars en una jornada que es va desenvolupar en un ambient de germanor i celebració.

La jornada va començar amb una ofrena floral a l’església de Sant Miquel Arcàngel de Mont-roig, on 18 agents de la Policia Local van participar en una representació del cos. Tot i que alguns membres no van poder assistir-hi, l’acte va comptar amb una destacada presència del cos policial i el regidor de Seguretat, Vicente Pérez.

Després d’ofrena, els participants van gaudir d’una visita cultural al Mas Miró, una experiència que va ser molt ben rebuda per tots els assistents.  Posteriorment, es va dur a terme un dinar de germanor, que va comptar amb la presència de l’alcalde Fran Morancho, així com del regidor de Seguretat, Vicente Pérez. A més dels policies, molts familiars es van unir a la celebració, creant un ambient càlid i proper. Tant l’alcalde com el regidor van expressar el seu agraïment pel servei prestat pel cos de la Policia Local i van destacar la seva tasca en la protecció i seguretat del municipi.

Felicitació especial per la Policia Local a Tarragona

A més de la celebració a Mont-roig, cal destacar que dos agents de la Policia Local de Mont-roig han rebut una felicitació especial en l’acte de celebració del patró de la Policia Nacional a Tarragona. Els policies van ser reconeguts per la detenció de dos ciutadans lituans que es trobaven en cerca i captura. Aquesta operació es va dur a terme a Miami Platja fa unes setmanes, i ha posat en relleu la professionalitat i coordinació dels agents locals en col·laboració amb altres forces de seguretat.

Comparteix aquest article