Els 11 restaurants participants a les IX Jornades Gastronòmiques del pop escalfen fogons

Els 11 restaurants participants a les IX Jornades Gastronòmiques del pop escalfen fogons

  • Durant la Diada del Pop, que es celebrarà aquest diumenge a la Pèrgola de la Platja Cristall es serviran més de 4.000 degustacions
  • Les propostes culinàries també es podran trobar del 6 al 19 de juny a les seves cartes i en format tapa
Jornades_Gastro_Pop16

Els cuiners dels restaurants participants a les IX Jornades Gastronòmiques del Pop acompanyats per l’alcalde Fran Morancho.

La Cala dels Penyals ha acollit aquest matí la fotografia oficial dels 11 restaurants participants a les IX Jornades Gastronòmiques del Pop. Tots ells ja escalfen els fogons per tal que el proper dia 5 de juny tot estigui a punt per poder oferir més de 4.000 degustacions. Unes racions que tenen un denominador comú: el pop com a ingredient protagonista.

Com és habitual la Diada del Pop, que es celebrarà diumenge a la Pèrgola de la Platja Cristall, a partir de les 11:30h, donarà inici a les Jornades Gastronòmiques del Pop, que aquest any es celebraran del 6 al 19 de juny.

La jornada gastronòmica de diumenge servirà per fer un tastet de les propostes culinàries dels 11 restaurants participants que, a partir de la setmana vinent, incorporen aquestes creacions a les seves cartes i menús.  Durant la diada, que es preveu que torni a ser un èxit de participació, s’oferiran 2 degustacions a 3 € o bé 8 degustacions a 10€ (el tiquet inclou: degustació i el seu corresponent maridatge). A més, durant la diada es duran a terme activitats pels més petits. També hi haurà un servei d’autobús gratuït entre Mont-roig i Miami Platja.

El plat de pop també en format tapa

Durant les Jornades Gastronòmiques, per tal de gaudir del pop i de l’art de cuinar-lo, torna la Tapa Pop, en què els restaurants participants ofereixen el plat de pop en format “tapa” i una beguda al preu de 2,5 €. A més, tots aquells que degustin 5 tapes a 5 restaurants diferents i omplin la butlleta corresponent optaran al sorteig de diversos premis com entrades per l’Aquòpolis, dinars  i sopars o un val per sobrevolar les platges del municipi.

Finalment pels més petits es torna a organitzar el concurs de dibuix. Per participar-hi cal tenir entre 5 i 14 anys i elaborar un dibuix que faci referència a les Jornades Gastronòmiques del Pop en una cartolina blanca DIN-A4. Els dibuixos es poden presentar a qualsevol de les Oficines de Turisme del municipi amb les dades de contacte, abans que s’acabin les Jornades.

Les IX Jornades Gastronòmiques del Pop estan organitzades per Mont-roig Miami Turisme  i compten amb la participació dels restaurants Buba’s, Chez Lorenzo, Eclipse, El Cortijo del Tapeo, Ginger Cafè, La Tasca del Joan, Limonero Playa Cristal, Osopolo, Papaya Bar, Popeye i Tut Tapa’s Bar.

Descarrega’t el programa: IX Jornades gastronòmiques del pop

Més info: Mont-roig Miami Turisme

Comparteix aquest article