150 nens i nenes participen a la primera setmana dels casals d’estiu de Miami Platja i Mont-roig del Camp

150 nens i nenes participen a la primera setmana dels casals d’estiu de Miami Platja i Mont-roig del Camp

  • La principal novetat d’aquesta edició és que cada setmana s’introdueix un eix temàtic, els superherois, que perdurarà durant tot l’estiu

L’estiu ha començat amb força gràcies al gran èxit dels casals d’estiu de Miami Platja i Mont-roig. Amb gairebé 150 nens i nenes cada setmana, el casal d’estiu, que organitza l’Ajuntament de Mont-roig del Camp a través de l’àrea d’Esports, s’ha convertit de nou en tot un èxit de participació i per la qualitat de les activitats i el bon ambient que s’ha generat.

El casal d’estiu ha començat amb gran una gran participació a Miami Platja i a Mont-roig. Amb activitats per a totes les edats i un programa que promet diversió i aventura, les inscripcions estan gairebé completes, tot i que els interessats encara poden inscriure’s per a les properes setmanes i passar a la llista d’espera. .

A Miami Platja, els més petits gaudeixen de dues visites setmanals a la piscina de Mont-roig i jocs d’aigua al camp de futbol. Els grups més grans tenen dues excursions a la piscina per setmana i una a la platja. A Mont-roig, els nens gaudeixen diàriament de la piscina municipal, mentre que els més grans, de set a catorze anys, realitzen excursions setmanals a la platja. A més, el casal es desenvolupa al voltant de la temàtica de superherois, amb una història diferent cada setmana, disfresses i aventures emocionants.

De fet, enguany la principal novetat dels casal d’estiu 2024 és que s’introdueix un eix temàtic, els superherois, que perdurarà durant tot l’estiu. Aquest serà el fil conductor que submergirà els nens en una aventura setmanal diferent, totes emmarcades dins d’una gran aventura que abastarà la totalitat de la temporada. Així, tant si participen una setmana com si ho fan durant tot l’estiu, la sorpresa i la diversió estan assegurades.

 

Comparteix aquest article