4a Fira de la Tapa i Revetlla de Sant Joan

4a Fira de la Tapa i Revetlla de Sant Joan

4a Fira de la Tapa i Revetlla de Sant JoanDiumenge a les 20h es realitzarà el sorteig de la Ruta de la Tapa i es donarà a conèixer la tapa guanyadora

La plaça Girona de Miami Platja acollirà els dies 20 i 21 de juny la quarta edició de la Fira de la Tapa. El certamen començarà amb un pregó d’homenatge al sr. Josep Duran. La família de Duran va arribar a la dècada dels 60 a Miami Platja i va llogar l’hotel Tropicana on l’homenatjat va aprendre l’ofici de cuiner. Al 1975 va posar en marxa el seu negoci propi, el restaurant Las Maravillas, un referent a Miami Platja durant més de 35 anys.

Després del pregó s’inaugurarà la Fira i tot seguit tindrà lloc l’actuació del ballet flamenc Pasión Española, l’animació de zumba a càrrec d’Azucena Sanz i l’actuació del grup de rumbes Son de dos. Seguidament discoteca mòbil.

Diumenge es celebrarà una missa rociera amb l’actuació del Coro Arena del Mar. A la una del migdia els participants podran degustar una tapa i beguda per 2 euros (Es podrà completar el passaport de la Ruta de la Tapa). A les 13:30h està prevista l’actuació de l’Associació Cultural Sempre en Dansa de l’Hospitalet de l’Infant. A les 14:00h  fideuada popular solidària, per continuar amb les actuacions i espectacles de ball country i sardanes, sevillanes i exhibicions canines i eqüestres.

A les 20h està previst realitzar el sorteig de la Ruta de la Tapa així com donar a conèixer la tapa guanyadora d’aquesta edició. Un certamen que va finalitzar el passat 30 de maig amb més de 13.000 tapes servides entre els 17 establiments participants. Tots aquells que van realitzar la ruta i van dipositar les butlletes de participació a les urnes entraran al sorteig de diversos premis:

– 1er premi (Passaport complert): Paquet vacacional de la Vida es Bella “3 dies estada rural”
– 2n premi (Passaport amb + de 10 segells): Reproductor MP4 de 4gb amb pantalla 1.8”
– 3er premi (Passaport amb + de 10 segells): Cupó d’un dinar o sopar en un dels restaurants participants a la Ruta de la Tapa (màxim 50€.).

D’altra banda es donarà a conèixer la millor tapa de la Ruta escollida entre els participants. El premi al restaurant guanyador s’entregarà en el transcurs de la propera Nit del Turisme. 

I dimarts, per celebrar la Revetlla de Sant Joan, la mateixa plaça Girona acollirà un sopar a la fresca i ball amb el grup Remember music. No hi faltarà la tradicional foguera de Sant Joan i ball amb discoteca mòbil per allargar la nit més curta de l’any.

Imatge portada

cartell_fira_tapa_stjoan_2015_ok_1.jpg

Imatges

20150414_142543.jpg

Imatges

tapa_golden.jpg

Imatges

11141679_387966438054213_1980734966_o.jpg

Imatges

11156973_10202659317684555_642428933_n.jpg

Emails enviats
Dimecres 10 de Juny del 2015 a les 10:06 – Canal Reus TV – Informatius (informatius@canalreustv.com), Canal Reus TV – Programes (programes@canalreustv.com), TV VANDELLÒS (tvv@vandellos-hospitalet.cat), TV3 – Tarragona (tv3tarragona@tv3.cat), TVE Tarragona (tarragona.b.tve@rtve.es), Costadiari.cat – Elisabeth (esarraseca@gmail.com), Costadiari.cat (info@costadiari.cat), Costadiari.cat – Ariadna (a.escodapadilla@gmail.com), REUS DIGITAL (redaccio@reusdigital.cat), REUS DIRECTE (reusdirecte@reusdirecte.com), REUS DIRECTE Redacció (redaccio@reusdirecte.com), Costa Magazine (agencia@mediatica.net), El Ressó (info@pedrasecamont-roig.com), El Traginer (traginer@pucom.biz), Miquel Beatet (mabeatet@hotmail.com), Diari de Tarragona – Adriana Escoda (aescoda@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Costa (costa@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Javier Díaz (jdiaz@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Mònica Just (mjust@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Oficina Reus (reus@diaridetarragona.com), El Punt – Azahara Palomares (apalomares@elpuntavui.cat), El Punt – Oficina territorial (tarragona@elpuntavui.cat), Guia de Reus (guia@bonaimatge.es), Més Tarragona – Especials (Laura Gómez) (especials@mestarragona.com), Més Tarragona – Redacció (redaccio@mestarragona.com), Més Tarragona – Sílvia jimenez (jimenez@mestarragona.com), El Mundo – Cultura (cultura@elmundo.es), El País – Catalunya (catalunya@elpais.es), El País – Redacció digital (redacciondigital@elpais.es), La Vanguardia – Oriol Margalef (margalef76@gmail.com), La Vanguardia – Revista Què fem? – Rita Pere (rpere@prismapublicaciones.com), RAC 1 + La Vanguardia (Esteve Giralt) (estevegiralt@gmail.com), Cadena Ser – Reus (reus@cadenaser.com), Catalunya Ràdio – Tarragona (Ricard Boigues) (informatiustarragona@catradio.cat), COM ràdio – Montse Huguet (mhuguet@comradio.com), COM ràdio – Virtu Moron (vmoron@comradio.com), COPE – Tarragona (tarragona@cadenacope.net), ONDA CERO – Informatius (informatius@ondacero.es), RÀDIO HOSPITALET I VANDELLÒS (radio@vandellos-hospitalet.cat), TARRAGONA RÀDIO (redaccio@tarragonaradio.cat)

Comparteix aquest article