A la venda les entrades per l’actuació del Mag Lari, un dels plats forts de la Festa Major de Sant Josep de Miami Platja

A la venda les entrades per l’actuació del Mag Lari, un dels plats forts de la Festa Major de Sant Josep de Miami Platja

  • Mag Lari, durant un moment de l’espectacle ‘StrafaLari’

    Ben aviat també es podran fer les reserves de l’scape room sobre emergència climàtica i pel dinar popular de Sant Josep

El departament de Festes de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp es troba ultimant la programació de les Festes de Sant Josep de Miami Platja que es farà pública completament en uns dies. De moment, ja s’han anunciat alguns dels espectacles que es podran veure al voltant de la festivitat de Sant Josep i pels quals s’ha de comprar entrada prèviament. Aquest és el cas de l’espectacle StrafaLari de Mag Lari, que es podrà veure el dilluns 18 de març a les 20 h al poliesportiu de Miami Platja amb entrades a la venda al preu de 15 euros a https://www.entrapolis.com/entradas/mag-lari-strafalari-miami-platja-pavello-esports.

En els pròxims dies també es podran comprar les entrades per El Anticoach.  Un monòleg a càrrec dels humoristes Pablo Chiapela i Tian Lara, un espectacle imprevisible de comèdia en estat pur que combina monòlegs, improvisació, convidats i la participació del públic. Les entrades anticipades es podran comprar a les oficines del Departament de Festes de 9 h a 14 h al preu anticipat de 10 euros. El dia de l’actuació, el 15 de març a les 22 h, es podran adquirir al poliesportiu al preu de 12 euros.

A partir del 4 de març es podran fer les reserves online de l’scape room sobre emergència climàtica i salut planetària que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 al Centre Polivalent (https://www.entrapolis.com/entradas/escape-room-demergencia-climatica-i-salut-planetaria-teatre-centre-polivalent-de-miami-platja). A partir del mateix dia també es podrà fer la reserva del dinar popular de Sant Josep que tindrà lloc el 16 de març a la Plaça del Cinquantenari (https://www.entrapolis.com/entradas/dinar-de-sant-josep)

Tercera edició del Rollin’Fest

Coincidint amb la Festa Major de Sant Josep tindrà lloc la tercera edició del Rollin’Fest, un festival urbà amb competició d’skate i scooter. Es farà el diumenge 17 de març entre les 10 h a 18 h i consistirà en una competició per a infants, adolescents i joves (o adults) dividida entre matí i tarda.  També hi haurà foodtruck, grup de música en directe pel vermut, premis pels guanyadors/es, stand amb merchandising esportiu (skate o scooter), i per acabar tardeo amb una DJ.

Cal fer inscripció de 5€ que inclou també entrepà i beguda. La inscripció es pot realitzar a través d’instagram a @elsmollals, al correu electrònic sempremogudes@gmail.com o per whatsapp al 698313416.

 

Comparteix aquest article