Acaba el curs de català inicial a Mont-roig del Camp

Acaba el curs de català inicial a Mont-roig del Camp

  • El dimarts 13 de novembre va acabar el curs de nivell inicial de 45 hores de durada que el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus (CNL), per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, ha impartit a la Sala de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig del Camp.

 

Vint-i-una persones han assistit regularment a les classes d’aquest curs intensiu i la majoria l’han superat.

Aquest és el segon curs d’aquestes característiques que el CNL imparteix a Mont-roig del camp. El primer es va fer enguany mateix, des de finals de gener fins a mitjan març i, amb motiu de la demanda que hi ha hagut, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i el Consell Comarcal del Baix Camp han impulsat aquest segon curs, que forma part de les accions formatives del Servei de Primera Acollida de les persones immigrades a Catalunya.

Els cursos inicials tenen per objectiu que les persones nouvingudes facin una primera aproximació a la llengua catalana. Són per a persones que no entenen el català i volen adquirir les habilitats de comprensió i de producció oral de frases simples que els permeti actuar mínimament en situacions quotidianes.

Comparteix aquest article