Acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

Acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

Actes institucionals amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya a Miami Platja i a Mont-roig.Malgrat la pluja, aquest matí s’han celebrat els actes institucionals amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.
 
A Miami Platja ha tingut lloc al Torreó amb les ofrenes florals dels regidors i regidores de l’Ajuntament, els grups municipals del PSC Mont-roig Miami, Junts x Mont-roig Miami, ERC-MES-AM Mont-roig del Camp i l’Associació Line Dance & Country de Mont-roig Miami. La cant d’Els segadors l’han interpretat Anna Roca i Andrea Agustín.
 
A Mont-roig, les ofrenes florals s’han dut a terme a la plaça de Joan Miró, per part de l’Ajuntament, els grups municipals del PSC, Junts x Mont-roig Miami, ERC-MES-AM i les entitats Associació de Jubilats de Mont-roig, el Centre d’Estudis Mont-rogencs i el Club de Bitlles de Mont-roig. Finalment la Coral Sant Miquel ha interpretat el cant d’Els segadors.
 
Pel mal temps, ni la Rotllana Mont-rogenca, ni l’Associació Line Dance & Country de Mont-roig Miami han pogut oferir la tradicional ballada de sardanes.
 
En aquest enllaç podeu veure les fotografies de la Diada Nacional Catalunya. Molt bona Diada a tothom!

Comparteix aquest article