Afectacions viàries per la Crema Torrons el diumenge 9 de gener a Miami Platja

Afectacions viàries per la Crema Torrons el diumenge 9 de gener a Miami Platja

Afectacions cursa Crema Torrons 2022

  • En motiu de la cursa popular Crema Torrons que es celebrarà el pròxim diumenge 9 de gener a Miami Platja hi haurà diverses afectacions de trànsit a la zona.

En concret, el passeig Mediterrani, el passeig Marítim així com la baixada a la platja Cristall són alguns dels punts que quedaran tallats al trànsit durant el matí.

Consulteu el mapa adjunt amb les afectacions de trànsit i els horaris previstos.

Torna la cursa

La cursa Crema Torrons que l’any passat es va haver de suspendre per les restriccions de la Covid està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp amb el suport tècnic de la Sansi i, de nou, tindrà caràcters solidari, ja que una part  de la recaptació de les inscripcions serà per la Creu Roja com a agraïment per la tasca feta durant la pandèmia.

La Crema Torrons tindrà com a punt de sortida la platja Cristall de Miami Platja i el recorregut passarà, de nou, per davant de les platges del municipi. És una competició oberta a totes les  edats i l’organització ha preparat un recorregut de 10 i un de cinc quilòmetres. La  competició començarà a les 10 del  matí i a partir de les 11.30h hi haurà les curses de promoció pels més petits. Els participants  rebran una samarreta tècnica de màniga llarga i una bossa d’obsequis dels patrocinadors.

Les inscripcions ja estan obertes a través de la pàgina www.crematorrons.com

Comparteix aquest article