Alumnes de primària de l’Escola Mare de Déu de la Roca visiten l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

Alumnes de primària de l’Escola Mare de Déu de la Roca visiten l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

  • img-20161109-wa0005

    Els alumnes, al despatx de l’alcalde, Fran Morancho.

    Els ha rebut l’alcalde del municipi, Fran Morancho, i el regidor d’Educació, Enrique López.

Un grup de 46  alumnes de tercer curs de l’Escola Mare de Déu de la Roca  de Mont-roig del Camp han visitat aquest dimecres al matí l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. L’alcalde, Fran Morancho, i el regidor d’Educació, Enrique López, els han rebut i els han convidat a conèixer el personal tècnic i administratiu que treballa al consistori.

La visita forma part de les activitats curriculars dels alumnes de tercer de primària d’aquest centre educatiu que estant estudiant el funcionament de les administracions locals.

Els nens i nenes han pogut veure com s’organitza internament l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i quines són les tasques que es realitzen als diversos departaments. Així doncs, els alumnes han visitat secretaria, contractació, informàtica, intervenció i l’OMAC i els mateixos treballadors municipals els hi ha explicat quina és la seva feina. La visita ha finalitzat al despatx d’alcaldia on els alumnes han pogut fer preguntes a l’Alcalde i repassar tot el que han après durant el recorregut. Fran Morancho els hi ha fet entrega d’un pin amb l’escut del municipi i un diploma de record de la visita.

Comparteix aquest article