Alumnes de 3er de primària de l’escola M.D. de la Roca visiten l’Ajuntament

Alumnes de 3er de primària de l’escola M.D. de la Roca visiten l’Ajuntament

Visita alumnes M. D. Roca

Els nens i nenes han conversat amb l’Alcalde i han conegut el funcionament dels diversos departaments

Les tres clases de tercer de primària de l’escola Mare de Déu de la Roca han visitat aquest dimecres al matí l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. L’alcalde, Fran Morancho, i el regidor d’Educació, Enrique López, els han rebut i els han convidat a conèixer el personal tècnic i administratiu que treballa al consistori.

La primera parada ha estat al despatx d’alcaldia on han pogut conversar amb Morancho i fer-li diverses preguntes sobre el seu càrrec i el funcionament de l’administració local. També han aprofitat per fer-li peticions de millora del municipi demanant un parc d’atraccions, una botiga de videojocs, una tirolina o una sala de cinema, entre d’altres.

A la segona part i després de rebre un petit obsequi, els nens i nenes han anat coneixent els diversos departaments i les tasques que s’hi desenvolupen. La trobada ha finalitzat amb la descoberta del cotxe de la policia local que ha emocionat a tots els infants.

La visita forma part de les activitats curriculars dels alumnes de primària d’aquest centre educatiu que estan estudiant el funcionament de les administracions locals.

Comparteix aquest article