Alumnes de primària de l’Escola Joan Miró visiten les oficines municipals de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

Alumnes de primària de l’Escola Joan Miró visiten les oficines municipals de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

Els alumnes han pogut fer preguntes a l’Alcalde durant la seva estada a les oficines municipals.

  • Els ha rebut l’alcalde del municipi, Fran Morancho, i el regidor d’Educació, Enrique López.

Un grup de 35 alumnes de quart curs de l’Escola Joan Miró de Miami Platja han visitat aquest dimarts al matí les oficines municipals de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. L’alcalde, Fran Morancho, i el regidor d’Educació, Enrique López, els han rebut i els han convidat a conèixer el personal tècnic i administratiu que treballa al consistori.

La visita forma part de les activitats curriculars dels alumnes de quart de primària d’aquest centre educatiu que estan estudiant el funcionament de les administracions locals.

 

Els nens i nenes han pogut veure com s’organitza internament l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i quines són les tasques que es realitzen als diversos departaments. Així doncs, els alumnes han visitat l’OMAC, l’oficina de comunicació i Pla de Barris, promoció econòmica, entre altres, i els mateixos treballadors municipals els han explicat quina és la seva feina. La visita ha finalitzat al despatx d’alcaldia i a la sala de juntes on els alumnes han pogut fer preguntes a l’Alcalde i repassar tot el que han après durant el recorregut. Fran Morancho els ha fet entrega d’un pin amb l’escut del municipi i un diploma de record de la visita.

 

Comparteix aquest article