Els alumnes del PTT-PFI d’Auxiliar en vivers i jardins planten espècies aromàtiques a l’escola Marcel·lí Esquius

Els alumnes del PTT-PFI d’Auxiliar en vivers i jardins planten espècies aromàtiques a l’escola Marcel·lí Esquius

Plantació d’espècies aromàtiques a l’escola Marcel·lí Esquius

Les preinscripcions per aquests estudis han començat aquesta setmana i es podran formalitzar fins al 26 de maig

Els nois i noies del  PTT-PFI d’Auxiliar en vivers i jardins, juntament amb nens i nenes de l’escola Marcel·lí Esquius de Miami Platja han realitzat una plantació d’espècies aromàtiques.  L’acció ha tingut lloc aquesta setmana a la zona verda annexa a l’escola. Els alumnes han treballat colze a colze en la realització de clots, plantant i regant diverses farigoles, romers, sàlvies i espígols. La propera setmana i per tal d’enllestir l’agença del lloc, de nou, els alumnes del PTT hi plantaran alzines.

El treball conjunt entre diferents franges d’edat és una bona eina per tal de fomentar el respecte, la sensibilitat i l’empatia vers els altres. L’acció serveix també per donar visibilitat a aquests estudis que van dirigits a joves d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat en ESO. El protagonisme que adquireixen amb iniciatives d’aquest tipus és un element motivador pels alumnes i un reforç positiu cap a la seva feina.

Preinscripcions obertes

D’altra banda, aquesta setmana s’han iniciat les preinscripcions per aquest Programa de Qualificació Professional Inicial organitzat en la modalitat de Pla de Transició al Treball (PTT).  L’objectiu d’aquests estudis és que els joves puguin reintroduir-se al sistema educatiu o accedir al mercat laboral amb millors possibilitats d’obtenir una ocupació qualificada i duradora.

El PTT, que s’impartirà del setembre de 2017 al juny de 2018, ofereix mòduls de formació general, formació professional i pràctiques en empresa.

Les preinscripcions es poden formalitzar fins al 26 de maig a l’Institut Antoni Ballester, al camí de les Arenes, 5 (Mont-roig del Camp) – 977 83 86 09.

 

 

 

Comparteix aquest article