Ambient festiu i familiar en les enceses dels arbres de Nadal de Mont-roig i de Miami Platja

Ambient festiu i familiar en les enceses dels arbres de Nadal de Mont-roig i de Miami Platja

  • Centenars de veïns i veïnes es van citar en l’acte oficial d’inauguració de les Festes de Nadal que també va servir per encendre la il·luminació dels carrers i places

Centenars de  veïns i veïnes de  Mont-roig i Miami Platja es van reunir aquest cap de  setmana, divendres i dissabte, per  participar  en les tradicionals enceses de l’arbre de Nadal i de la il·luminació nadalenca dels carrers i places que dona el tret de sortida a aquestes festes.

La tarda del divendres, Mont-roig, la plaça Miramar es va omplir de gent de totes les edats per donar la benvinguda al Nadal. L’acte d’encesa de l’arbre va comptar amb la participació dels nens i nenes de l’Escola de Música Municipal de Mont-roig del Camp, que van interpretar un aplaudit repertori de nadales, i l’actuació del Duet Yas. Durant els parlaments, l’alcalde Fran Morancho i la regidora de Festes, Francis Ortiz van convidar a tothom a gaudir d’aquestes festes i a participar en les més de 50 activitats programades.

Per la seva part, Miami Platja va donar la benvinguda al Nadal el dissabte amb l’encesa de l’arbre de la plaça de Tarragona. Aquest espai es va omplir de veïns i veïnes per gaudir en directe del moment i gaudir de les actuacions del Club Rítmica Miami Platja i el cantant Rodrigo Blanco.  L’alcalde Fran Morancho i la regidora d’Impuls Econòmic Yolanda Pérez, van convidar a tothom a gaudir d’aquests dies tan especials. La proposta va anar acompanyada del Mercat de Nadal, amb paradetes amb tota mena de productes nadalencs i d’artesania,  que es va allargar fins diumenge al vespre.

Enllaç a flickr amb una galeria de les millors fotos de les enceses. 

 

Comparteix aquest article