Aquest agost arriben dues propostes de cinema familiar a la fresca a la Pista d’Estiu de Mont-roig

Aquest agost arriben dues propostes de cinema familiar a la fresca a la Pista d’Estiu de Mont-roig

  • Els dies 13 i 27 es projectaran ‘Padre no hay más que uno 2’ i ‘Mascotas 2’ amb entrada gratuïta però amb reserva prèvia

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del departament de Cultura, ha programat dues sessions de cinema a la fresca durant aquest mes d’agost.

Les sessions, centrades en propostes aptes per a tota la família, tindran lloc a l’aire lliure, aprofitant la bonança de les nits d’agost a la Pista d’Estiu de Mont-roig.

El divendres 13 d’agost a les 22h, es projectarà la pel·lícula Padre no hay más que uno 2: la llegada de la suegra. És una comèdia dirigida i escrita per Santiago Segura i protagonitzada per ell mateix. El film es va estrenar l’any 2020 i és la seqüela de Padre no hay más que uno, una pel·lícula que va arrasar als cinemes l’any 2019.

La segona pel·lícula, que es podrà veure el divendres 27 d’agost, també a les 22h, serà Mascotas 2. El film és la continuació de la història del Max i dels seus companys d’aventures. La pel·lícula, d’animació 3D, explora la vida emocional de les nostres mascotes i ens descobreix que fan realment els animals quan no som a casa.

Per assistir al cinema caldrà inscripció prèvia ja que l’aforament és limitat per respectar les mesures decretades davant la COVID-19. La inscripció es pot fer via correu electrònic a cultura@mont-roig.cat (indicant nom, cognoms i telèfon de contacte) o bé presencialment de 9.00h a 13.00h a la Casa de Cultura de Mont-roig o al Centre Polivalent de Miami Platja.

Comparteix aquest article