Aquest cap de setmana torna el Passatge del Terror a l’Espai Jove de Mont-roig, un dels actes principals del Pànic 2022

Aquest cap de setmana torna el Passatge del Terror a l’Espai Jove de Mont-roig, un dels actes principals del Pànic 2022

  • Figurats del Passatge del Terror.

    La gran novetat d’aquesta edició del programa d’activitats lúdiques de por és el Survival Zombie, un espectacle immersiu que tindrà lloc la nit del 19 de novembre en alguns carrers del barri de la Florida de Miami Platja

El Pànic 2022, el cicle d’activitats de por que impulsa el departament de Joventut de Mont-roig del Camp, arriba enguany plegat de novetats i la continuïtat de propostes tan consolidades com el Passatge del Terror, que comença avui mateix a Mont-roig i s’allargarà durant tot el cap de setmana.

El programa es completa amb activitats clàssiques que es duen a terme des de fa més de 10 anys com els tallers de maquillatge, el cinema de por, la cuina zombi i altres activitats més innovadores i novedoses, com el Survival Zombie, que tindrà lloc la nit i matinada del dissabte 19 de novembre.

Avui mateix i fins diumenge 23 d’octubre tindrà lloc a l’Espai jove K1 de Mont-roig del Camp el Passatge del Terror, una iniciativa que es representa des de fa 12 anys amb l’ajuda de joves i voluntariat del municipi. Les entrades es poden aconseguir al mateix Espai Jove els dies de la  posada en escena.

El divendres 4 de novembre es realitzarà un Cluedo en viu pels carrers de Mont-roig en el qual s’haurà d’investigar i resoldre un assassinat. Una setmana després, del 10 al 13 de novembre es podrà participar en grup a l’Escape Room que el departament de Joventut ha organitzat al Parc Lili Álvarez de Miami Platja. Per ambdues activitats caldrà inscripció prèvia.

La novetat del Survival Zombie

La gran novetat d’enguany és el Survival Zombie del 19 de novembre de deu de la nit a les quatre de la matinada. Aquesta activitat  terrorífica omplirà de zombis alguns carrers del barri de la Florida de Miami Platja bona part de la nit. Fins a 6 hores d’adrenalina i diversió en un joc immersiu en viu en el qual els participats no es podran deixar caçar pels morts vivents, ja que si és així passaran a convertir-se en un zombie.

Les entrades estan ja a la venda a la web de Survival Zombie: http://survivalzombie.es/survival/mont-roig-del-camp/.

Comparteix aquest article