Aquest estiu se celebra la tercera edició del Festival de Cinema Clàssic de Miami Platja

Aquest estiu se celebra la tercera edició del Festival de Cinema Clàssic de Miami Platja

  • Les pel·lícules es projectaran a la Cala dels Penyals els divendres d’estiu des del 7 de juliol fins al 25 d’agost a partir de les 22 h i amb entrada gratuïta

La tercera edició del Festival de Cinema Clàssic de Miami Platja començarà el divendres 7 de juliol amb la projecció de la primera pel·lícula, Mulan, de la factoria Disney. Totes les pel·lícules es podran veure els divendres a la Cala dels Penyals a partir de les 22 h, amb entrada gratuïta i amb la seva versió en castellà.

La bona acollida de les dues primeres edicions del cicle  de cinema a la fresca a Miami Platja ha permès a Mont-roig Miami Turisme repetir la iniciativa aquest estiu per tal d’oferir un espai d’oci alternatiu a la vora del mar. La proposta permet gaudir de les millors pel·lícules de la història del cinema en un entorn privilegiat i únic com és la Cala dels Penyals. Es tracta d’un cicle amb pel·lícules per a tots els gustos i edats, però totes són grans clàssics del cinema amb més de 25 anys d’història.

En total es podran veure set títols tots els divendres  excepte el 21 de juliol per no coincidir amb els actes de la Festa Major de Sant Jaume. En concret, les pel·lícules que es podran veure¡, a banda de l’estrena amb Mulan (7 de juliol), són Regreso al futuro (14 de juliol), Pretty Woman (28 de juliol), Hook, el capitán Garfio (4 d’agost), Terminator (11 d’agost), Eduardo Manostijeras (18 d’agost) i Cazafantasmas, que tancarà el cicle el 25 d’agost.

Es podrà accedir al recinte del cinema, a través de les escales ubicades al Passeig Marítim, 68 i al Passeig Marítim, 56 de Miami Platja. No hi haurà cadires disponibles pels assistents i per això cadascú s’haurà de portar  la tovallola o cadira de platja. No està permès portar altres elements de mobiliari. Durant la projecció s’haurà d’estar assegut per tal de no molestar als altres espectadors. En tot moment, s’haurà de mantenir la platja i el seu entorn lliure de deixalles, i en cas de generar residus, caldrà llençar-los al contenidor corresponent.

Descarrega’t la programació del cicle en aquest enllaç.

Comparteix aquest article