Arriba la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques del Calçot, que tindran lloc del 18 de febrer al 6 de març

Arriba la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques del Calçot, que tindran lloc del 18 de febrer al 6 de març

  • Cartell de les Jornades Gastronòmiques del Calçot.

    Hi participen 6 restaurants de Mont-roig i Miami Platja que oferiran menús amb el calçot com a protagonista i la tradicional calçotada.

Del 18 de febrer al 6 de març del 2022, coincidint amb el procés de recol·lecció del calçot, se celebren al municipi les IV Jornades Gastronòmiques del Calçot organitzades per Mont-roig Miami Turisme. En total hi participen sis restaurants de Mont-roig i Miami Platja que ens sorprendran amb receptes on el calçot es presenta en múltiples opcions culinàries, anant més enllà de la tradicional calçotada. Els restaurants ofereixen menús que van dels 21 euros als 26 euros i també hi ha l’opció de la calçotada tradicional amb preus que se situen entre els 29 i els 35 euros.

Per tal de promocionar aquestes jornades, des de Mont-roig Miami Turisme s’ha organitzat un concurs per instagram que ofereix com a premi 4 àpats als establiments participants. Per prendre part al concurs només cal seguir a instagram el perfil @montroigmiamiturisme; fer m’agrada a la publicació del sorteig a Instagram; mencionar a través dels comentaris a les persones que es vulgui i opcionalment compartir la publicació a les històries de cada participant i mencionar @montroigmiamiturisme.

Els restaurants participants
En aquesta edició de les Jornades Gastronòmiques del Calçot hi participen els restaurants Balmar, Can Salvadó, Casa Xavi, la Tasca d’en Joan i Restaurant Eclipse de Miami Platja i el restaurant la Cuina de l’Ermita Mont-roig.

Programa de les Jornades Gastronòmiques del Calçot, (descarrega el pdf)

Més info a Mont-roig Miami Turisme.

Comparteix aquest article